Forum Gaziantep’ten hayallerinin şehrine seyahat fırsatı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Forum Gaziantep’ten hayallerinin şehrine seyahat fırsatıGülümseyin! Bu fotoğraf sizi rüyalarınızın şehrine götürecek!

3 Ekim’de kapılarını açacak Forum Gaziantep, açılış öncesi düzenlediği

farklı ve keyifli bir etkinlikle bir şanslı konuğuna
mükemmel bir seyahat hediye ediyor.

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Corporation’ın %100 iştiraki olan Multi Development Türkiye’nin ülkemizdeki 11. alışveriş ve yaşam merkezi projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor.

Forum Gaziantep’ten hayallerinin şehrine seyahat fırsatı

Şehrin merkezindeki eşsiz konumu, ulusal ve uluslararası önde gelen markalardan oluşan seçkin mağaza karmasıyla Gazianteplilerin vazgeçilmez buluşma noktası olmaya aday Forum Gaziantep, kapılarını ziyaretçilere açmasına sayılı günler kala, Gaziantepliler için keyifli bir sürprize imza atıyor.

18-22 Eylül tarihleri arasında Forum Gaziantep yakınındaki Demokrasi Meydanı’na kurulacak Eğlence Stüdyosu’nu ziyaret eden konuklar, Green Box* tekniği sayesinde, Forum  Alışveriş Merkezlerinin bulunduğu Avrupa kentlerinden dilediği birini arkasına alarak, fotoğraf çektirebilecek. Katılımcılara fotoğrafları anında özel bir çerçeveyle hediye edilecek. Çekilen fotoğraflar ayrıca Forum Gaziantep Facebook sayfasında yer alan uygulamaya yüklenecek, Eğlence Stüdyosu’nun konukları vermiş oldukları pozlarla oylamaya katılacak ve oylama sonucunda en çok oyu alan kişi hayallerinin şehrine seyahat fırsatı yakalıyacak. Katılımcılar ayrıca Forum Gaziantep Facebook Sayfası’ndaki Uygulama üzerinden kendilerine özel hazırlanacak filmi de hediye olarak alabilecek.

Bir kişiye hem seyahat hem de 1.000 Euro’luk alışveriş fırsatı

Eğlence Stüdyosu’nda çekilecek fotoğraflar, Forum Gaziantep Facebook Sayfası’ndaki uygulama üzerinden 23-30 Eylül tarihleri arasında oylanacak ve gerçekleştirilecek oylama sonucunda en çok oyu alan fotoğrafın sahibi, Multi Corporation tarafından geliştirilmiş veya yönetilmekte olan alışveriş merkezlerinin bulundurğu şehirlerden birine** seyahat ve 1.000 Euro’luk hediye çeki kazanacak. Talihli ziyaretçi 30 Eylül’de Forum Gaziantep Facebook sayfasında duyurulacak ve ödülünü 4 Ekim günü Forum Gaziantep’te teslim alacak.

Siz de Forum Gaziantep’te objektife gülümseyin, hayallerinizi gerçekleştirin…

(*) Green Box Nedir?

Basit şekliyle, chroma key (kilit renk) denen bir çekim hilesi yönteminin en çok tercih edilen uygulamasıdır. Yeşil bir fonun önünde çekim yapılarak, sonrasında arka plana farklı bir görüntüyü yerleştirmeye yarar. Böylece imkânsız, pahalı veya tehlikeli sahneleri kolayca çekme imkânını kullanıcısına sunar. Green Box, günümüzde pek çok film, reklam ve klipte kullanılan bir teknolojidir.

(**) Hangi ülkelere seyahat kazanılabilecek?
Yarışmanın kazananı Türkiye, Almanya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsviçre, İtalya, Polanya, Portekiz, Slovakya, Ukrayna’da, Multi Corporation tarafından geliştirilmiş veya yönetilmekte olan alışveriş merkezlerinden birinin bulunduğu şehirlerden dilediğine seyahat hakkı ve buradaki Forum alışveriş merkezinde 1000.-Euro değerinde alışveriş imkanı kazanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Forum Gaziantep’ten hayallerinin şehrine seyahat fırsatı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin