Forum Gaziantep Eylül’de de çocuklar için eğlence dolu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü etkinlikleri Eylül ayında da sürüyor.
Eylül doğumlu çocuklar için düzenlenen doğum günü partisiyle başlayacak etkinliklerde, çocuklar bazen mozaik süsleme bazen kitap ayracı yapacak. Bazen cambazla bazen balon kukla şovla coşacak.
Tüm etkinliklerin ortak noktası ise eğlence olacak.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Çocuk Kulübü’nün düzenleyeceği etkinliklerle çocuklara eğlenirken öğrenecekleri bir Eylül ayı yaşatacak.

5 Eylül Cumartesi günü Eylül doğumlu çocuklar için düzenlenecek muhteşem bir doğum günü partisiyle başlayacak etkinlikler, çocuklara el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı sunacak. 6 Eylül Pazar günü Eva Mozaik Süsleme Atölyesi’nde bir araya gelecek olan Gaziantepli minikler, 12 Eylül Cumartesi günü Cambaz ve Akrobasi Şov’da coşacak. 13 Eylül Pazar günü ise çocuklar kitap ayracı yapmanın inceliklerini öğrenecekler.

19 Eylül Cumartesi günü Eğlencebaz Show miniklerin coşkusunu katlarken, 20 Eylül Pazar günü düzenlenecek Parti Maskesi Atölyesi çocukların hayallerindeki çeşit çeşit maskenin gerçeğe dönüşmesini sağlayacak.

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün Eylül ayı etkinlikleri, 26 Eylül Cumartesi günü Balon Kukla Şov ve 27 Eylül Pazar günü Duvar Saati Atölyesi ile son bulacak.

Forum Gaziantep Eylül’de de çocuklar için eğlence dolu

Tüm etkinliklere katılımın ücretsiz olduğu Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ay artan sevgiye ve ilgiye karşılık artık her haftasonu minik fanlarını Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi’ne bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Forum Gaziantep Eylül’de de çocuklar için eğlence dolu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin