Forum Gaziantep’in Mercedes C180 Coupe talihlisi belli oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Forum Gaziantep, 3 Mercedes kampanyasının son talihlisi İsmet Benli’ye anahtarını teslim etti. Binlerce ziyaretçinin katıldığı ve noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonrası Mercedes C180 Coupe’nin sahibi olan Benli, 22 Haziran Pazartesi günü Forum Gaziantep’te düzenlenen törenle arabasına kavuştu.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep’in düzenlediği yılın en ilgi çeken ve kazandıran kampanyası olan 3 Mercedes kampanyasının son talihlisi İsmet Benli, otomobilini 22 Haziran Pazartesi günü Forum Gaziantep yönetim ekibinden teslim aldı.

12 Ocak – 30 Nisan arası gerçekleştirilen 3 Mercedes kampanyasının son kampanya döneminde 271.798 katılım hakkının gerçekleştiği ve ünlü komedyen Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yaparak talihlileri belirlediği 9 Mayıs’taki çekiliş töreninin ardından Mercedes C180 Coupe’yi kazanan Benli, Forum Gaziantep’te düzenlenen anahtar teslim töreninin sonrasında yeni otomobili Mercedes C180 Coupe’nin önünde evlilik hazırlıklarını yaptığı nişanlısı ve arkadaşları ile poz verdi.

Çekilişi kazandığı ilk duyurulduğunda kulaklarına inanamadığını, mutluluktan ne yapacağını şaşırdığını belirten Benli, yakın çevresindeki aile ve arkadaşlarının da aynı heyecanı paylaştıklarını ve evlilik hazırlıklarına başladığı nişanlısı ile birlikte kendisi dahil herkesin zaten favori alışveriş merkezim dediği Forum Gaziantep’e olan güvenlerinin, sevgilerinin ve saygılarının kat kat arttığını vurguladı.

Benli, nişanlısı ve arkadaşları, anahtar ve otomobilini teslim aldıktan sonra mutlu bir şekilde Forum Gaziantep’in hediyesi yeni Mercedes’lerine binerek keyfini çıkarmaya başladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Forum Gaziantep’in Mercedes C180 Coupe talihlisi belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin