FRANSA TÜRK TİCARET FEDERASYONU TÖRENLE AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FRANSA TÜRK TİCARET FEDERASYONU TÖRENLE AÇILDITürkiye’deki genel merkezi Gaziantep olarak belirlenen Fransa Türk Ticaret Federasyonu (FTTF) Genel Merkez binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Fransa Türk Ticaret Federasyonu (FTTT)’nin Türkiye Genel Merkezi Gaziantep’te yapılan törenle açıldı. Türkiye’den Fransa’ya yapılan ihracatı arttırmak ve iki ülke arasında ticaret hacminin genişlemesi için kurulan FTTF’NİN Türkiye’deki genel merkezinin Gaziantep’te açılması Gaziantep’li ve bölge işadamları tarafından iş dünyasına önemli bir katkı olarak değerlendirildi.

Genel Başkanlığını Gaziantep’li İşadamı Hacı Canpolat’ın yaptığı FTTF Türkiye Genel Merkezi’nin açılışına Gaziantep Vali yardımcısı Nihat Kaynar, Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Cömert, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, İtalya Fahri konsolosu Mehpare Şayan Kileci, Tat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Memiş, Gazdaş Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, Türk ve Fransız  iş dünyasından önemli isimler katıldı.

FRANSA TÜRK TİCARET FEDERASYONU TÖRENLE AÇILDIFTTF Genel Başkanı Hacı Canpolat, federasyon olarak amaçlarının Fransa ile Türkiye arasındaki ekonomik sıkıntıları çözerek Türk Ekonomisine katkı sağlamak olduğunu, Türk işadamlarının Fransız firmalar ile yapacakları görüşmelerde karşı tarafın resmi davetine gerek kalmaksızın, bu işlemleri Federasyon olarak kendilerinin çözeceğini, Türk İşadamlarını bu anlamda ciddi derecede rahatlatacaklarını söyledi.

Açılış sonrası Fransa Türk Ticaret Federasyonu ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri arasında GAİB toplantı salonunda ortak çalışma protokolü imzalandı. FTTF Türkiye Genel Başkanı Hacı Canpolat tarafından katılımlarından dolayı, Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Cömert’e, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Abdulkadir Çıkmaz’a, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar’a, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’e, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu adına plaket verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FRANSA TÜRK TİCARET FEDERASYONU TÖRENLE AÇILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin