FUTSAL ŞAMPİYONUNDAN VALİLİĞİ ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FUTSAL ŞAMPİYONUNDAN VALİLİĞİ ZİYARETVali Yardımcısı Dr.Adil NAS, 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonasında Birinci olan Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu Futsal Takımı sporcuları ve okul idarecilerini kabul etti.

Çekişmeli geçen maçlar sonrasında Erkekler finalinde Gaziantep Vali M. Lütfullah Bilgin Ortaokulu ile İzmir Karabağlar Kazım Karabekir Ortaokulu karşı karşıya geldi. Gaziantep temsilcimiz maçı 3-2 kazanarak 2014 yılı Yıldız Erkekler Futsal şampiyonu oldu.

Okul Müdürü İlhan TİRYAKİ, Müdür Yardımcısı Ferhat DAVRAN ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Erkan DEMİRCİ ve Aydın ACAR ile Şampiyon olan Sporcular Hazar SAYGILI, Haşim ÇELİK, Ali Umut KAYA, Serkan BAKAN, Mehmet ALAGÖZ, Ahmet DENİZ, Ahmet İLHAN, İbrahim Ethem ÖZKILIÇ, Kazım ÇOLAK, Eyup Burak DAĞCI’dan oluşan heyeti kabulünde Vali Yardımcısı Dr.Adil NAS, ilimiz adına çok önemli bir başarıyı elde eden Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu Müdürü ve sporcu öğrencilerini   ayrı ayrı tebrik etti.

Okulun, sportif başarıları yanında Değerler Eğitimi ve Akademik anlamda da başarılı olduğunu dile getiren Okul Müdürü İlhan TİRYAKİ’de, desteklerinden dolayı Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ettiklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FUTSAL ŞAMPİYONUNDAN VALİLİĞİ ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin