GABED’den üyelerine mangal partisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GABED’den üyelerine mangal partisiGenel Merkezi Gaziantep’te bulunan ve kısa adı GABED olan Gaziantep Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği, üyelerine Mangal Partisi düzenledi.

Gaziantep Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği Başkanı Salih Dayıoğlu, üyeleri arasında kaynaşmayı sağlamak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla mangal partisi düzenlediklerini belirterek, üyeler arasında hayli ilgi gören mangal partisinin her yıl tekrarlanacağını belirtti.

Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği mangal partisine Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’da katıldı. Kaymakam Turan, böyle nezih bir ortamda gazetecilerin bir araya gelerek hem stres atıp hem de hoşça vakit geçirmelerinin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi ve “Mangal partisi gerçekleştiren Dernek Başkanı Salih Dayıoğlu’na huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam ve her şey dostane bir havada geçti. Şahsım olarak hayli mutluluk duydum.” Dedi.

GABED’den üyelerine mangal partisiGazeteciler ve Basın Emekçiler Derneği Başkanı Salih Dayıoğlu’da her yıl düzenledikleri mangal partisini bu yılda gerçekleştirdiklerini hatırlatarak “amacımız üye arkadaşlarımızın bir araya gelmesini sağlamak ve bu esnada da her şeyden uzak bir ortamda birbirleriyle kaynaşmalarını gerçekleştirmekti. Bununda amacına ulaştığını gördük. Her yıl yaptığımız bu mangal partisini inşallah gelecek yılda yapmayı düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GABED’den üyelerine mangal partisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin