GABED’DEN KAYMAKAM YILMAZ’A ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği (GABED) Başkanı Salih Dayıoğlu ve Yönetim Kurulu Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.
GABED Başkanı Salih Dayıoğlu, son kararnamede Şahinbey Kaymakamlığına atanan Cemalettin Yılmaz’a hoş geldin ziyareti yaparak yeni görevinde başarılar diledi. Gaziantep hakkında görüş alışverişi yapan Kaymakam Yılmaz ve Başkan Dayıoğlu görüşlerini paylaştı. GABED Başkanı Salih Dayıoğlu, Başkan Yardımcısı Bora Zor ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demirtaş ile birlikte görevinde başarılar dileyerek, Gaziantep’in güzel bir ilçesi olan Şahinbey’e yenilikler getireceğini umut ederek, zor bir görevin üstesinden geleceğini dile getirdiler. Kaymakam Yılmaz ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydederek, Gaziantep’i ve Şahinbey İlçesini yeterince tanımadığını Şahinbey İlçesini Türkiye’de en büyük ilçe olarak bildiğini kaydetti. Suriyeliler konusunda çalışmalara başlayacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GABED’DEN KAYMAKAM YILMAZ’A ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin