BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZİM ÇOCUKLAR BANDOSU KURULUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZİM ÇOCUKLAR BANDOSU KURULUYORKültür ve sanat alanında Gaziantep’e birçok yenilikleri kazandıran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir sanatsal etkinliğini daha gerçekleştiriyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğünün, Ferit Ginol Kültür Sanat Merkezi işbirliği ile gerçekleştireceği “Bizim Çocuklar Bandosu”na 12–20 yaş arasındaki çocuk ve gençler başvurabiliyor.

Başvuruların başladığını, başvuruların şahsen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, “Son 3 yıl içinde Çocuk Korosu ve Çocuk Ritim Grubu projelerimizi hayata geçirdik, her ikisinde de çocukların ve velilerin memnuniyeti ve projelerin sürekli genişleyerek devam ediyor olması bizi son derece mutlu ediyor. Bizim Çocuklar Bandosu da tıpkı Çocuk Korosu ve Çocuk Ritim Grubu gibi sürekli bir eğitimin ve katılımın eseri olacak. Müziğe ve özellikle bandoya ilgisi olan yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi Bizim Çocuklar Bandosuna bekliyoruz. Nota eğitimi, üflemeli ve ritim enstrümanlarının, alto ve tenor saksafon, trompet, perdeli trombon, bariton, tuba gibi üflemeli enstrümanların, davul, trampet ve zil gibi ritim enstrümanlarının da eğitimlerinin verileceği kurslarımız hafta içi ve hafta sonları devam edecek.” dedi.

Belediye olarak kentin kültür ve sanatsal etkinliklerini geliştirip ulusal ve uluslararası bir boyuta taşımak için çalıştıklarını belirten Marangoz, Büyükşehir Belediyesinin yetişkinlerden oluşan, şehrimizin ve civar illerinde bando ile ilgili ihtiyaçlarını gidermeye çalışan bir bando ekibinin bulunduğunu, ancak gençlerden kurulu bir bando ekibinin de bando altyapısı için elverişli olacağı ve mevcut hizmetlere güç katacağını belirtti.

Başvuruların 15 Eylül’de tamamlanacağını belirten Sema Marangoz, başvuruların şahsen yapılacağını, konu ile ilgili detaylı bilgilerin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden 0342 2111200 dahili 1305 nolu telefondan alınabileceğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZİM ÇOCUKLAR BANDOSU KURULUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin