GAGİAD Başkanı Bora Tezel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

GAGİAD Başkanı Tezel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajında; “Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde “Türk Milletinin karakterine en uygun idare cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği cumhuriyetimizin bu yıl 96. yılını kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Milletimiz için cumhuriyet, her alanda ilerlemenin, ulusal birlik ve bütünlüğümüzün sağlanmasının en büyük güvencesi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma ana hedefinin ancak çağdaş, uygar bir toplum yapısı ile hayata geçirilebileceğini unutmamalıyız. Bu aşamada bizlere düşen en önemli görev ise Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, cumhuriyet ışığıyla aydınlanmış bu yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, gelecek kuşaklara aydınlık ve çağdaş bir gelecek bırakmaktır. Özellikle genç neslin cumhuriyetin ne büyük zorlukla elde edildiğini ve değerlerinin ne anlama geldiğini daha da iyi anlaması gerektiği bu günlerde en başta bizlere ve değerli öğretmenlerimize büyük rol düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramımızın 96.yılını en içten dileklerimle kutlar, Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında ve gelişmesinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarım” dedi.

GAGİAD Başkanı Bora Tezel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD Başkanı Bora Tezel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin