GAGİAD Başkanı Tezel, İDLİB’teki alçak saldırıyı kınadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Suriye’nin İdlib şehrinde rejim güçleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mensuplarına yönelik hain saldırıyı yayınladığı bildiri ile kınadı.

Yayınladığı bildiri de, hain saldırı da hayatını kaybeden Kahraman Mehmetçiklerimizin yakınlarının acısını paylaştığını dile getiren Bora Tezel; “Suriye’nin İdlib şehrinde rejim güçleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına yönelik hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum… Sınır güvenliğini sağlamaya ve hem kendi ülkemiz, hem komşu ülkemizin vatandaşlarının iç güvenliğini tesis etmeye çalışan ordumuza yönelik gerçekleştirilen bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir. Unutmayalım ki yapılan hiçbir saldırı birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Biz elimizde ki tüm imkânsızlıklara rağmen, uğruna canlar verilmiş, şehit kanlarıyla sulanmış bir vatanın evlatlarıyız. Gücümüzü bize özgür ve demokrat bir ülke bırakan Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ten, silah arkadaşlarından, cephelerde kadın-erkek savaşan tüm askerlerimizden, dedelerimizden, çocuklarımızdan ve özümüzden alan bir millet olarak, birlik ve beraberliğimize şuan da her zamankinden daha çok kenetleneceğiz” dedi.

Tezel; “Bizler Gaziantep Genç İşadamları Derneği olarak ülkemizin şanlı ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin her daim yanında ve destekçisiyiz. Milletimize başsağlığı diliyor, kederli ailelerimizin acılarını paylaşarak, sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD Başkanı Tezel, İDLİB’teki alçak saldırıyı kınadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin