GAGİAD Başkanı TEZEL’den Gazilik Unvanı kutlama mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Gaziantep’e “Gazilik” unvanı verilişinin 99. yıl dönümü münasebetiylebir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajında  Antep savunmasının tarihe altın harflerle yazılan destansı bir mücadele olduğunu ifade eden GAGİAD Başkanı Bora Tezel; “Bugün Gaziantep halkının düşmana direnişiyle, tarihe destan yazdığı önemli bir günü kutluyoruz. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk, Milli Mücadele yıllarında, Gazianteplilerin düşman karşısındaki yiğitçe direnişlerini ve savunmalarını izlemiş, onlara her fırsatta güç vermiş, Gazianteplileri “Ben Antepliyim, Şahinim ağam, mavzer omzuma yük, ben yumruklarımla dövüşeceğim, yumruklarım memleket kadar büyük” diyerek övmüştür.Halkımızgeçmişte bu topraklar için, hangi zorlukla karşılaşırsa karşılaşsın, boyun eğmeyeceğini ve hürriyetten vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ispat etmiş,bugün de üreterek, çalışarak ve ekonomiye katkı sağlayarak yoluna devam etmiştir.

Biz Gaziantepliler için her zaman övünç ve gurur kaynağı olan şanlı tarihimizin temelinde, kararlılık, vatan sevgisi ve milletimizin dayanışması vardır. Antep halkının,işgalci kuvvetlere karşı verdiğimücadele, ulusal bağımsızlığımızın kazanılmasına ve diğer şehirlerin direnişlerine ciddi anlamda örnekolmuştur” ifadelerine yer verdi.

 

Tezel; “Bu duygu ve düşüncelerle, Gaziantep’e Gazilik unvanı verilişinin 99’ncu yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu mücadelede canlarını feda eden ve bizlere bu gururu yaşatan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli hatıralarını şükranla bir kez daha yâd ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAGİAD Başkanı TEZEL’den Gazilik Unvanı kutlama mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin