GAİB’ te İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları anlatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları konulu eğitim semineri Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliğinde gerçekleştirildi. Çok sayıda ihracatçının katıldığı seminerde yeni uygulamalar ve ihracatta sürekliğin sağlanmasına yönelik bilgiler verildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ve  Gaziantep TİMTEB Girişim Merkezi tarafından koordine edilen “Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları” eğitim seminerinde katılımcılara ihracatta verimliliğin arttırılmasına yönelik çeşitli bilgiler verildi. Yüksek katılımın sağlandığı seminerde dış ticarette ödeme yöntemleri, en güvenli ödeme sistemi: Akreditif, akreditif türleri, akreditifte teyidin önemi, akreditif açma/kabul etme ve okuma, akreditifte dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgiler verilirken katılımcıların konularla ilgili sorularına da açıklayıcı yanıtlar verildi. 2018 yılsonu hedeflerinin yakalanması ve ihracatın geliştirilerek attırılmasına yönelik çalışmaların arttırılarak devam ettiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkan Abdulkadir Çıkmaz yürütülen etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB’ te İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları anlatıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin