GAİB’te Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenleniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Malatya, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” düzenleneceğini açıklayarak ihracatçı firmalar için bu semerlerin büyük önem taşıdığını belirtti.

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğiyle Malatya, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” düzenleneceğini yaptığı yazılı açıklamayla bildiren Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz seminerlerde “İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları” (Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim, Marka, ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi), “Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları” ve “İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim” konularını kapsadığını da sözlerine ekledi.

Seminer ihracatçılar için büyük önem taşıyor

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz yaptığı yazılı açıklamada “Ekonomi Bakanlığımız tarafından koordine edilen ve GAİB’in ev sahipliği yaptığı bu seminerler ihracatçı firmalarımız için büyük önem taşımaktadır. Belirttiğimiz konularla ilgili üyelerimiz bilgilendirilecek olup mevzuatlardaki yeni düzenlemeler ve işleyişleri hakkında da bizzat Ekonomi Bakanlığının üst düzey bürokratları gerekli bilgileri verecektir. Malatya, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te düzenlenecek olan bu semenderlere üyelerimizin katılmasını bekliyoruz” dedi. Ekonomi Bakanlığının koordinasyonu ve GAİB’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri 23 Kasım 2015 Pazartesi günü Malatya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonlarında, 24 Kasım 2015 Salı günü Gaziantep’te Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Konferans Salonunda, 25 Kasım Çarşamba günü ise Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Seminerlere katılım ücretsiz olduğu ve katılımcıların http://www.gaib.org.tr/forms/seminer/basvuru.htm adresinde yer alan Başvuru Forumu’nun doldurulması gerektiği de bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB’te Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin