GAİF 2012 ÇOK YAKINDA GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİF 2012 ÇOK YAKINDA GAZİANTEP’TEGaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Gaziantep’te açılan fuarlara yeni bir fuar eklemek için istihdam fuarını açmaya hazırlanıyor.

Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Siraç Ekin yaptığı açıklamada bölgesinde ilk olma özelliği taşıyacak olan 1.Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarının (1.GAİF) Gaziantep Valisi Erdal ATA başkanlığında yapılan Gaziantep İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun (İİMEK) 3.dönem toplantısında alınan kararla gündeme geldiğini ve hayata geçirileceğini söyledi.

Ekin; “Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı etkinliği, 7-8-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Şehitkamil Kongre Merkezinde (ŞKM) yapılacak. Fuar çalışmalarının program hazırlığı ve sosyal tarafların belirlenmesi amacıyla, 5 Kasım 2012 tarihinde GAİF 2012 istişare toplantısı yapılması planlanmış ve Sayın Valimiz Erdal ATA’nın uygun görmesi üzerine toplantı gerçekleştirilmiştir. İstişare toplantısı Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Taşdöğen başkanlığında yapılmış olup, toplantıya Gaziantep İİMEK yönetim kurulu üyeleri yanı sıra üniversiteler, peryön, öğrenci konsey başkanları, sivil toplum kuruluşları, oda başkanlarının yöneticileri ile fuarda stant açacak bazı firmalar toplantıya katılım sağlamıştır.

Bilindiği üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) son bir yılda geçirdiği hızlı değişimlerle gelişen piyasa koşullarına, kamu istihdam kurumu olarak uyum sağlamayı amaçlamış, bu amaç doğrultusunda ilkini Gaziantep’te gerçekleştireceğimiz 1.GAİF 2012 ismi ile “ İş arayan ve işverenlerin buluşma mekânı”, dünden bugüne istihdam ana temalarıyla 7-8-9 Aralık’ta gerçekleştirilecektir.

Fuar, zengin içeriğiyle, gündem yaratacak konularıyla, Türkiye’de ve İlimizde tanınmış, alanlarında uzman pek çok konuşmacının yer alacağı bilgilendirme konuşmaları yanı sıra ellinin üzerinde firmanın kongre merkezinde açacağı stantlarla işçi ve işverenin buluşacağı ve katılımcıların kariyer yolculuğuna katkı sağlayıcı pek çok sponsor firma işbirliğinde gerçekleştirilecektir.

Üç gün sürecek olan fuarı binlerce kişinin ziyaret edeceği düşünülerek 1.GAİF 2012’ye katılarak ülke çapında tanınmış, alanlarında uzman konuşmacıların seminerlerini takip etmek, firmaların açacağı stantlara iş arayan işsizlerimizle buluşma imkânı sunulacaktır. Fuar sayesinde firmalarımızda isimlerinin daha fazla tanınması ve duyurulmasını sağlayabileceklerdir. Halka açık olacak olan bu fuara tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİF 2012 ÇOK YAKINDA GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin