GAİGAD saldırıyı kınadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİGAD saldırıyı kınadı

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya’nın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le yaptığı yayın esnasında ses asistanına atılan tokata Güçlü Anadolu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Levent Özkurt sessiz kalmadı. Gaziantep Haber

Başkan Levent Özkurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’inde bu olaya sessiz kalmasını eleştirerek, ‘Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya‘nın “Gün Başlıyor” adlı programda İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’e yayın sırasında tokat atıldığına şahit olduk. 17 Aralık’ta yapılan tokatlı saldırı görüntüleri bugün sosyal medyaya düştü. Paylaşılan videoda Sarıkaya’nın yayın konuğu Şahin ile konuştuğu bu sırada yanına gelen bir kişinin kulaklık ile ses bağlantısını kontrol ettiği görüldü. O anlarda Sarıkaya’nın bir anda sinirlenip yanındaki kişiye tokat attığı kameraya yansıdı. Basın emekçisi kardeşimize yapılan hareketi esefle kınıyoruz ve Sarıkaya’nın özür dilemesini bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı ve Ahmet Demir’e atılan tokatın tüm basın emekçilerine atıldığının bilinmesini isteriz.’ diye konuştu.

GAİGAD Başkanı Levent Özkurt, İHA teknisyeni Ahmet Demir’e her türlü desteği vereceklerini ve sahip çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

GAİGAD saldırıyı kınadı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİGAD saldırıyı kınadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin