GAİMDER, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİMDER, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı Rıdvan Köksüzer ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç’ı ziyaret ederek, başarılar diledi. Ziyarette, belediyeyi ve müteahhitlik sektörünü ilgilendiren konular paylaşıldı.

Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçede önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

GAİMDER Başkanı Rıdvan Köksüzer ise, Oğuzeli’nin Gaziantep kent merkezi ile bütünleşmeye başlayan, konum itibariyle de önemli bir ilçe olduğunu belirterek, bu anlamda Oğuzeli’nin modern şekilde yapılaşmasına her zaman destek vereceklerini söyledi. Köksüzer, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin çalışmaları ve yürüttüğü sosyal faaliyetler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette, 2.Başkan İbrahim Apa, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Kantar, Mehmet Kalkan, Selim Durum ve Ahmet Özüsert de yer aldı.

GAİMDER, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİMDER, OĞUZELİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin