GAMEK’TE YENİ DÖNEM ÜCRETSİZ KURS KAYITLARI BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEK’TE YENİ DÖNEM ÜCRETSİZ KURS KAYITLARI BAŞLADIGaziantepliler için ücretsiz mesleki ve sanat eğitimi imkanı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları GAMEK’te yeni eğitim yılı için kayıtlar başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, “Her yıl binlerce kursiyere ücretsiz eğitim imkânı sağlayan GAMEK kurslarına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Her kesimden kursiyerlere çağın gereği olan teknolojik bilgilerle, lisan, el sanatları ve mesleki bilgilere açılan modern bir eğitim sunan kurslarımız, eğitim, iş yaşamının yanı sıra ve kişisel gelişime de katkı sağlıyor” dedi.

Yeni dönemde yenilenen kurs merkezlerinde öğrencilere daha kaliteli bir ortamda eğitim olanağı sunacaklarını belirten Dündar, “GAMEK öğrenmek, gelişmek ve kendini geliştirmek isteyen herkes için kapısını ücretsiz açmaktadır. GAMEK kursları yeni bir meslek, yeni bir beceri yada MEB tarafından verilen size bir çok kapıyı açacak olan sertifikanın sahibi olmanızı sağlamaktadır. Ayrıca GAMEK Eğitime Destek Kursu’muzda üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kursları verilmektedir. ” diye konuştu.

GAMEK’in 2012-2013 eğitim yılı ve öncesi de dahil olmak üzere kayıtta, eğitim sürecinde ve sertifika alırkende dahil öğrencilerden hiç bir suretle ücret talep edilmediğini, kursların tamamen ücretsiz olduğunu dile getiren Dündar, “GAMEK’te eğitim almak isteyen bay ve bayanlar en yakın kurs merkezine bizzat giderek ön kayıt ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

Kurs başvurularının, kayıt için gerekli evraklar ­(1 adet şeffaf dosya içerisinde; 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, diploma veya öğrenim belgesi fotokopisi) temin edilerek Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Gazikent, Perilikaya ve Bekirbey El Beceri kurslarına bizzat gidilerek yapılabileceğini belirten Dündar, başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar ‘339 72 77’ numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekler” dedi.

GAMEK’te, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Almanca, Arapça, Osmanlıca, ebru, kuaförlük, ev mefruşatı, dikiş-giyim, makine nakışı, el nakışı Antep işi, pastacılık, aşçılık, halı desinatörlüğü gibi 52 branşta eğitim veriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEK’TE YENİ DÖNEM ÜCRETSİZ KURS KAYITLARI BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin