GAMEP’TEN GÖRKEMLİ TÖREN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEP’TEN GÖRKEMLİ TÖRENGaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından Anadolu Aslanları İşadamları Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen “Bölgesel ve Uluslar arası markalar ödül töreninin ikincisi Şehitkamil Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

GAMEP tarafından Şehitkamil Kültür Merkezinde ikincisi düzenlenen “Bölgesel ve Uluslar arası Markalar Ödül Törenine” Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Asım Güzelbey, Şahinbey Kaykamakı Uğur Turan, İş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreni Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Halk oyunları ekibi tarafından Gaziantep ve Ege yöresine ait halk oyunları gösterisi ile başladı.

GAMEP’TEN GÖRKEMLİ TÖRENGAMEP ve ASCON işbirliği ile hazırlanan Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreninin açılış konuşmasını yapan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu; Gaziantep Medya Platformunun Gaziantep’te faaliyet gösteren gazeteciler, radyocular, televizyoncular, reklam ajansları ve haber ajanslarının ortak payda için buluştuğu 70’e yakın farklı mecrada faaliyet gösteren ve 250 üyesi ile Türkiye’nin en büyük medya platformu olduğunu söyledi. Özkoyuncu; “  07 Mayıs 2012 tarihinde kurulan GAMEP’in amacı medya mensuplarını bir çatı altında toplamak, sanayicilerimize, STK’larımıza ve siyasetçilerimize organize bir şekilde daha güçlü bir yarar sunmaktır. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl geziler düzenledik, medya mensuplarının işbirliği ve güç birliğini sağlamak için görüş alışverişinde bulunduk. İlk ciddi organizasyonumuzu da 17 Kasım’da Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Sayın Fatma Şahin’in de katılımıyla Marka Şehrin Markaları Ödül törenini düzenledik” dedi.

GAMEP’TEN GÖRKEMLİ TÖREN

K.K.T.C. Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu; Türkiye’ye her anlamda minnettar olduklarını bir kez daha yineleyerek Gaziantep ve bölgedeki tüm sanayicileri K.K.T.C’de görmek istediklerini söyledi. Eroğlu;”Birinci barış harekatı aslında bir köprü görevi yapmıştır. Ancak ikinci barış harekatı ile bugün var olan K.K.T.C’nin sınırları çizilmiştir.  Barış harekatı bize özgürlük, can güvenliği getirirken, Rumlarda da Makarios’a yapılan darbe sonucunda ölüm listesine alınan  on bin komünistin yaşaması sağlanmıştır. Eğer çıkarma olmasaydı bütün Türkler imha edilecekti, dolayısıyla biz bugün barış harekatı sayesinde hayattayız ve bir devlet kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşte Türk Barış harekatını bazen haksız görenlere biz bu cevabı veriyoruz.  Ben bu törende ödül alan herkesi yürekten kutluyorum ve yönetici arkadaşlarımın hepsini K.K.T.C’de görmekten duyacağım mutluluğu belirtmek istiyorum. Anavatan Türkiye’ye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin selamlarını iletiyorum” dedi.

K.K.T.C Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu tarafından;  Sanko Holding adına yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Flora halı adına Metin Özkaya, Acarsan adına Fikret Tural, Gülsan Holding adına Fikret Tural, Naksan Holding adına İbrahim Nakıpoğlu, Bizce Yağ adına Celal Kadoğlu, Öncü Salça adına Bilal Kozlu, Akınal Bella adına Kemal Akınal, Karmen Halı, Tecnoplas Pvc adına Abdullah Yıldız, Şölen Çikolata adına Ali Çoban, Mavi Gök inşaat adına Müslüm Erdal Mavigök, Flament tekstil adına Mesut Özkeçeci, Gaziantep Medical Park hastanesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Teymur Continental Hotel adına İpek Teymur Külekçi, Bölge illerinden gelen Diyarbakır’dan Karavil Grup adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Karavil, Hataydan Tosçelik profil ve Saç Endüstrisi A.Ş.adına Çetin Mutluay, Malatya Öznesil Tavukçuluk adına Muzaffer Erşan, Hatay-İskenderun Öztrans Uluslar arası Nakliyatçılık adına Sadullah Özkan, Adana’dan temsa global adına İbrahim Eserce, Mardin’den  Mardin boru adına Bülent Çelik ve Hakan Öksüzoğlu, Mersin Çetinkaya mağazaları adına Ömer Çetinkaya, Kahramanmaraş Mado dondurma adına Mehmet Kanbur, Diyarbakır Dimer Mermer adına Yönetim Kurulu Başkanı Raif Türk-Genel Müdür Kenan Çığır, Kilis Şekeroğlu Baharatçılık-Necmettin Şekeroğlu’na ödül verildi.

Törende; “ Gaziantep’te sosyal, kültürel ve eğitim alanında gelişimine katkı sunan Gaziantep Kolej Vakfı mütevelli kurulu başkanı Nüket Ersoy,Gaziantepli tarihçi yazar Adil Dai, yardıma muhtaç ailelerin amcası Mehmet amcası Mehmet Tekerlek, Empati derneği adına başkan Pınar Topçuoğlu, Kadim şehir Gaziantep’in yazarı Gaziantep aşığı Akten Köylüoğlu, Uşşaki Vakfı Gaziantep şubesi adına şube müdürü Ömer Yetişkin, Canlı Hayatı İyileştirme Derneği adına başkan Dr. Cengiz Bayram,Gaziantep Türkülerinin ve meşk gecelerinin yaşayan efsanesi Faruk Lök, meslekte yarım asırı geride bırakmış iki üstat gazeteci Yusuf Ağar ve Hüseyin Toprak (Hüseyin Toprak adına ödülü yeğeni Barış Çakan)

Adnan A.Ş.adına Enver Cihan İnanıcı, Beşler Makarna adına Ahmet Çakmak, Mb Holding adına Orkun Balat, Özmaksan Isı Sanayi adına Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Öztürkmen, Göksen Helva ve reçelleri adına Metin Değirmenci, Karpen PVC adına Fahrettin Cankar,

Zümrüt gıda adına Mehmet Fahri İnanç, Bilken Yumurta adına Yusuf Kenan Uygur, FH Yapı adına Hüseyin Sahan veya Fuat Apaydın, Arbella Makarna adına Abdülkadir Külahçıoğlu, Jiber adına Fadıl Oğurlu, Sera Fressh adına Murat Tanır

Fernas All Alçı adına yönetim kurulu başkanı Sahib Ataç, YASMOB adına Yasin Bakır, Alıngök adına Ecmain Altıngök, Yentur Tekstil adına Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Yentur, Adana Final Dergisi Dershaneleri adına Yılmaz Laçinkaya, Tavas Yem Sanayi adına Mehmet Erel

Ceylift Forklit adına Hadi Gürışık, Acar Madencilik adına Mehmet Bahşiş, Delsa Filtre adına Mehmet Bahşiş, Delsa Filtre adına Orhan Gülsever, Dünya Dekor adına Ümit Kunt, Atakaş Kömür adına Mehmet Şükrü Kurşun, Torutoys adına İbrahim Toru, Yılmaz Boya Çivi adına Mehmet Çalışkan ödül aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP’TEN GÖRKEMLİ TÖREN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin