GAMEP YENİ PROJELER İÇİN TOPLANDI…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEP YENİ PROJELER İÇİN TOPLANDI…Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP), başarıyla gerçekleştirdiği “Marka Şehrin Markaları” ödül töreninin ardından yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.


Safir Otelde düzenlenen değerlendirme toplantısına Gaziantep Medya Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Başkan Yardımcısı Galip Ünlükara, Genel Sekreter Savaş Oğuz, Sayman İbrahim Belge, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gören, GAMEP Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ile Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri katıldı.

17 Kasım tarihinde düzenlenen “Marka Şehrin Markaları” ödül töreninin genel değerlendirmesini masaya yatıran GAMEP Yönetim Kurulu Üyeleri, ileriki dönemlerde yapılması planlanan projeler hakkında da görüşlerini dile getirdiler.

Amaçlarının Gaziantep’teki tüm medya ve mecralarını bir çatı altında toplayarak, beraber sosyal ve kültürel çalışmalar yürütmek olduğunu kaydeden Gaziantep Medya Platformu Derneği Başkanı Nazmi Özkoyuncu, ilerleyen dönemlerde medya mensupları için çok önemli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

GAMEP YENİ PROJELER İÇİN TOPLANDI…“Marka Şehrin Markaları”ödül töreni gibi sanayi-medya kucaklaşmasını sağlayan büyük bir organizasyondan alınlarının akıyla çıktıklarını kaydeden Özkoyuncu,” Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ve Gaziantep için bir ilk olan ödül törenini üyelerimizin değerli destekleriyle başarıyla tamamladık. Derneğimiz için bir ilk olan bu tören ileriki dönemlerdeki aktivitelerimiz içinde bize moral kaynağı oldu. Şimdi önümüzde üyelerimizi çok yakından ilgilendiren projelerimiz var. Öncelikle medya mensuplarına yönelik meslek içi eğitim seminerleri ve konferanslar düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra kültürel çalışmalar kapsamı içerisinde üyelerimiz için yurt içi ve yurt dışı geziler tertip edeceğiz. Medya mensupları için bir milat olacağını düşündüğümüz en önemli projemiz için ise kolları sıvadık ama şimdilik yönetim kurulumuzun isteği doğrultusunda bu girişimimizi gizli tutmayı uygun görüyoruz. Bazı görüşmeler netleştikten sonra bu hedefimizi üyelerimizle paylaşacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP YENİ PROJELER İÇİN TOPLANDI…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin