Gamep’ten Saldırıya Kınama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gamep'ten Saldırıya KınamaGaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP), Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimlerinde gazetecilere yapılan fiili saldırıyı kınadı.

GAMEP’ten yapılan yazılı açıklamada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi yaşanan bu olaydan duyulan üzüntü dile getirilerek, saldırıyı gerçekleştirenlerin yargı önünde hesap vermesi istendi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Şato Restoran da gerçekleştirilen başkanlık seçimleri sırasında görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin uğradığı saldırıdan duyulan üzüntünün dile getirildiği açıklamada , “Öncelikle fiili saldırıya maruz kalan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yapılan bir seçimde amaçları sadece haber yapmak olan arkadaşlarımıza 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü öncesi yapılan bu çirkin saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Aynı seçimde Mesut Koska isimli bir adayı darp ederek hastanelik eden bu şahıslar, daha sonra olayı görüntülemek isteyen gazetecilere de kaba kuvvet kullanarak bölgeden uzaklaştırmaya çalışmışlardır. Şehrimizin güzide odalarından birinde yaşanan bu tatsız hadise de basın mensuplarımızın ciddi bir yara almaması tek tesellimiz olmuştur” görüşlerine yer verildi.
Öte yandan Gaziantep’teki diğer medya dernekleriyle birlikte olayın takipçisi olacaklarını kaydeden GAMEP, saldırı olayına karışanların, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası aracılığıyla tespit edilerek, yargı önünde hesap vermelerinin sağlanması gerektiğini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gamep’ten Saldırıya Kınama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin