GAPFOOD Gıda Fuarı GTB damgası…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAPFOOD Gıda Fuarı GTB damgası…Gaziantep’te açılışı gerçekleştirilen 5. GAPTARIM, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ve 10. GAPFOOD Gıda Fuarına destek veren Gaziantep Ticaret Borsası açtığı stantla da ilgi odağı oldu.

Gaziantep Ticaret Borsası üyelerinin ürettiği ürünleri teşhir ederek konuklara ikram eden Gaziantep Ticaret Borsasının stanttı açılışı gerçekleştiren protokolünde ilgi odağı olmayı başardı.

Stanttı ziyaret eden Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve diğer konuklara bilgi veren GTB Başkan Vekili Hızır Arıkök fuarların tanıtım için büyük önem taşıdığını vurgulayarak “Gaziantep üreten bir şehir. Birçok alanda zenginliklere sahip. Tarımsal alanda da Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisi. Gaziantep Ticaret Borsası olarak bu fuarda üyelerimizin ürettiği birçok ürünü teşhir ederken konuklarımıza da ikram ediyoruz. Fuarların gelişmesi ve markalaşması ürünlerimizin satış değerinin de arttırılması yönünden çok önemli. Gaziantep Ticaret Borsası yurt içi ve yurt dışı fuarlarında da gerek ürün tanıtımını gerekse Gaziantep’in tanıtımını başarıyla gerçekleştirmektedir” dedi. Gaziantep Ticaret Borsasının faaliyetlerini dikkatle takip ettiğini ifade eden Gaziantep Valisi Erdal Ata’da GTB Başkan Vekili Hızır Arıkök’ü kutlayarak başarılar diledi. Gaziantep milletvekili Nejat Koçer’de fuarların gelişmesinde odaların ve borsanın önemli rolü olduğuna dikkat çekerek önümüzdeki yıllarda Gaziantep Ticaret Borsasının fuarlarda daha etkin olacağına inandığını belirtti. Protokolün ziyareti sırasında GTB Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Surur Aydın ve Enver Çokay ile bazı meclis üyeleri de hazır bulundu. Gün boyu binlerce ziyaretçinin akın ettiği Gaziantep Ticaret Borsası standında konuklara tuzlu Antep fıstığı, reçel, tahin, makarna, bulgur gibi yüzlerce ürün ikram edildi. Stanttın fuar süresinde 30 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

GAPFOOD Gıda Fuarı GTB damgası…EN GÜZEL BUZAĞI SEÇİLDİ

GAPFOOD Gıda Fuarı GTB damgası…

Diğer taraftan fuar kapsamında gerçekleştirilen En Güzel Buzağı yarışmasının da sponsorluğunu üstlenen Gaziantep Ticaret Borsasının bölgede hayvancılığın gelişmesi yönünde önemli çalışmalar yürüttüğü de ifade edildi. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’inde jüri üyeliğini yaptığı Gaziantep 1. Geleneksel Buzağı Güzellik Yarışması’nda Ticaret Borsası adına jüri heyetinde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Satıl yaptığı değerlendirmede, Borsa olarak hayvancılığın gelişmesi ve besiciliğin teşvik edilmesi için gerçekleştirilen bu organizasyonda yer almaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Mehmet Satıl: “Borsa olarak Gaziantep hayvancılık sektörünün eski ihtişamlı günlerine günümüz şartlarında tekrar kavuşturmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Besiciliğin, et ve süt üretiminin gelişmesi ve teşvik edilmesi için bunun gibi birçok organizasyon düzenliyor, besicilere bilgilendirme konferansları düzenliyoruz. Bugün de burada düzenlediğimiz yarışma ile en iyi şekilde beslenmiş ve yetiştirilmiş, güzel görünümlü buzağıyı seçerek besicilerde farkındalık oluşturulmasını amaçladık.” dedi. Yarışmanın ardından dereceye giren buzağıların sahiplerine 1.ye Cumhuriyet altını, 2.ye yarım altın, 3.ye ise çeyrek altın verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPFOOD Gıda Fuarı GTB damgası…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin