GAPGİAD, ALTUNKAYA’YA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAPGİAD, ALTUNKAYA’YA ÖVGÜLER YAĞDIRDIGAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan ve üyeler,  Altunkaya Grup Yönetim kurulu üyesi Mahsum Altunkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Girişimci İş Adamaları Derneği Başkanı Akın Çalışkan, Altunkaya Group Yönetim kurulu üyesi Mahsum Altunkaya’ya Gapgiad’a Yapmış olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Gapgiad yönetim kurulu üyesi Celal Kadooğlu, Cihan Dağcı, Serkan Okkıran ve Genel sekreter Ali Murtaza İsaoğlu ile yapmış oldukları ziyarette Gaziantep ekonomisi ve gıda sektörünün içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirmeler yapıldı. 2012 yılındaki ekonomik büyümenin yavaşlamış olması, cari açığın ülkemiz için önemli bir sorun olmasından kaynaklanan riskler konuşuldu. Çalışkan; “Bizler sanayici olarak sürekli üreterek istihdam sağlıyoruz. Yapmış olduğumuz ihracatla ülkemize çok ciddi anlamda döviz girdisi sağlayarak ülkemizin daha fazla zenginleşmesi ve refah seviyesini yükseltmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz, bizler üzerimize düşenin fazlasını yapmaya çalışırken devletimizin sanayicinin ve ihracatçının sorunlarına daha fazla eğilerek sorunların ortadan kaldırmasının önemli olduğunu ifade etti.

Altunkaya Group yönetim kurulu üyesi Mahsum Altunkaya yapmış olduğu değerlendirmede; Altunkaya şirketler grubu olarak birçok farklı sektörde önemli markalarının olduğunu, markalaşmanın katma değer üretmek adına önemine dikkat çekti. Uzun yıllardan beri Gaziantep de faaliyet göstermelerinden dolayı Gaziantep’in girişimciliğinin kendi genlerine de geçtiğini ve binlerce insana istihdam sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Gıda sektörünün Gaziantep için önemli bir istihdam ve ihracat kalemi oluşturduğunu Avrupada ki Pazar daralmasıyla birlikte kendilerine yeni pazarlar bulduklarını ve dünyanın birçok farklı noktasında Altunkaya markalarını bulmanın mümkün olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPGİAD, ALTUNKAYA’YA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin