GAPLAST FUARI KAPILARINI AÇIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gapplast-fuarıGaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘’Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı (GAPPLAST 2015)’’, 9 Eylül tarihinde açılacak.

AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen GAPPLAST Fuarı’nda, Türkiye’nin en büyük plastik ambalaj ve hammadde firmaları yer alacak.

Açılış hazırlıkları tüm hızıyla süren fuara; İstanbul, İzmir, Adana, Kocaeli, Bursa, Aksaray başta olmak üzere birçok ilden yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan ve ara sanayi, ısı ve kontrol cihazları, kalıp, hidrolik ve pnömatik, geri dönüşüm firmalarının yanı sıra dekorasyon ve sulama sistemleri, PVC pencere ve boru üreticisi firmaları katılacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 12 Eylül’e kadar sürecek GAPPLAST Fuarı, bölgede ilk defa gerçekleştirilecek olması açısından da önem taşıyor. Fuar kapsamında, müşterilerin beklentileri ve talepleri göz önüne alınarak, yurtiçi ve yurtdışı tanıtım politikası ve ziyaretler programlandı, hali hazırda yapılan profesyonel ziyaretçi çalışmalarına daha da ağırlık verildi.

Plastik sektörünün global iş ağı CHEMORBIS Firması’nın medya sponsorluğunda tüm dünyaya dijital platformda tanıtımı yapılan Fuara; Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASTFED), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV), Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), Çukurova Plastik Sanayicileri Derneği ile web sitesi PLASTONLINE katılım sağlayacak ve tüm üyelerine duyuracak.

FİRMALARIN VİZYONLARINI DAHA İLERİYE TAŞIYACAK…

GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu, en hızlı büyüyen sektörlerden biri olarak dikkat çeken plastiğin; ambalaj, otomotiv, inşaat, elektrik-elektronik, tekstil gibi onlarca sektöre ürün veren ve tüm dünyada kullanımı giderek artan stratejik bir sektör olduğunu belirtti.

Küreselleşen dünyada rekabetin giderek arttığına işaret eden Konukoğlu, Gaziantep’te düzenlenecek bu fuarla, plastik ve kimya sektöründeki firmaları dünya ile entegre hale getirip vizyonlarını daha ileriye taşımayı, teknolojik olarak kendilerini yenilemelerine ve gelişmelerine ortam hazırlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Konukoğlu, ‘’Plastik ve kimya kapasitesi, üretim ve ihracat gücü, sağladığı istihdam ve katma değer açısından Türkiye’de önemli sektörler arasında yer almaktadır. Gaziantep de plastik ve kimya sektöründe çok önemli bir üretim merkezidir ve sektörel kümelenmenin güzel bir örneği konumundadır. GAPPLAST Fuarı’nın şehrimizde ilk defa düzenlenecek olması, hem Gaziantep hem bölge için çok önemlidir. Sektördeki işletmeleri önemli fırsatlar sunacaktır’’ diyerek, fuarın hayırlı olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPLAST FUARI KAPILARINI AÇIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin