GAPSHOES Fuarı 6 Aralık’ta Kapılarını Ziyaretçilerine Açacak

featured
GAPSHOES Fuarı 6 Aralık'ta Kapılarını Ziyaretçilerine Açacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAPSHOES Fuarı 6 Aralık’ta Kapılarını Ziyaretçilerine Açacak

32. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 6 – 9 Aralık 2021 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) düzenlenecek. Gaziantep Haber

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası ve Sayacılar Odası’nın destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek fuarda Gaziantepli firmaların yanı sıra Adana, Bursa, Çankırı, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerinden katılımcılar yer alacak.

300 firmanın ve 1000 markanın temsil edileceği fuar Suriye, Irak, İran, Fas, Sudan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Filistin ve Uganda’dan ziyaretçileri ağırlayacak.

Gaziantep’in pek çok sektörde olduğu gibi ayakkabı ve deri sektöründe de öncü bir şehir olduğunu ifade eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, bu tür fuarların Türkiye ihracatına, ekonomisine, bölgenin ayakkabıcılık ve deri sektörünün gelişmesine önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

“32. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, Gaziantep’in sektördeki potansiyelinin tüm dünyaya tanıtılması noktasında önemli bir rol üstlenecektir” diyen Ünverdi, şunları kaydetti:

“Gaziantep Sanayi Odası olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle ve şehrimiz kurumlarıyla birlikte attığımız adımlarla ayakkabıcılık ve deri sektörünü geliştirip büyütmeyi, katma değerli üretimler ve pazar payını artırmayı hedefliyoruz. Böylesine güçlü olduğumuz bir sektörde tabi Gaziantep olarak markalaşmaya çok daha fazla önem vermeli, markalar çıkarmalıyız. Bunun için de araştırma geliştirme ile beraber yenilikçi anlayışla üretim yapmaya daha fazla yönelmeliyiz. Bunları yaptığımız takdirde kent olarak kendi markalarımızı çıkarabiliriz. Bu amaçlar doğrultusunda gerçekleştireceğimiz 32. GAPSHOES Fuarı’nın bu zorlu süreçte sektöre çok büyük katkıları olacağına yürekten inanıyor, böylesi bir dönemde sektöre yeni bir nefes olacağını düşünüyorum.”

Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da Gaziantep’in stratejik konumu ve dinamik yapısı ile öne çıkan bir şehir olduğunu, GAPSHOES Fuarı ile Gaziantep’in bu gücünü ve potansiyelini bir kez daha dünyaya ispatlamayı hedeflediklerini söyledi.

Fuara rekor katılım öngördüklerini kaydeden Akkaya, “Türkiye’nin pandemi döneminde uzak doğuya alternatif bir üretim merkezi olarak gündeme geldiği bu dönemde özellikle Gaziantep tüm dünyaya ürün satan ve sevk eden bir merkez haline gelmiştir. 300 firma ve 1000’e yakın markanın yer alacağı fuara dünyanın her tarafından ve yurt içinden gelecek ziyaretçiler dört gün süresince yeni sezona yönelik hazırlanan sayısız ürünü ve birbirinden özel kreasyonları görme ve inceleme şansına sahip olacaklar. GAPSHOES sektöre sağladığı önemli katkıların yanı sıra şehrimizin ve bölgemizin turizmine ve tanıtımına da değer katmaktadır. Otel ve restoran doluluk oranları ve diğer turistik faaliyetler zirve yapmaktadır. AKORT fuarcılık olarak, fuarlarımızla istikrarlı büyümemizi sürdürmek ve ülkemizin ekonomik dinamiklerine ve ihracatına katkı sağlamak temel hedefimizdir” ifadelerini kullandı.

Fuarda erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet ve askeri ayakkabılar, terlik ve saraciye ürünleri, ayakkabı yan sanayi üreticilerinin ürettiği taban, aksesuar, tekstil ve kimyevi maddeler, deri ve süni deri ürünleri,  ayakkabı makinesi üretimleri, kurumlar, mümessillikler, dergiler ve toptancıların ürünleri sergilenecek. Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPSHOES Fuarı 6 Aralık’ta Kapılarını Ziyaretçilerine Açacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin