GAPSHOES Moral Oldu

featured
Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nı (GAPSHOES)
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 26-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen 31. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nı (GAPSHOES) pandemi koşullarına rağmen başarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, katılımcı firmaların ve ziyaretçilerin fuardan memnun ayrıldığını söyledi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen fuarın pandemi döneminde gerçekleştirilen ilk fuar olma özelliğini taşıdığını ve moral olduğunu kaydetti.

Bu yılki fuarın çok daha farklı bir atmosferde gerçekleştiğini dile getiren Ünverdi, “Hızlı gelişen sektörlerimiz arasında yer alan ayakkabı ve terlik üretiminde Gaziantep ilk sırada yer alıyor. Bizler de paydaş kurumlarımızla birlikte sektörün tanıtımının yapılması, markalaşması, rekabetçiliğinin artması ve daha iyi koşullarda üretim yapabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. GAPSHOES da bu anlamda firmalarımıza önemli katkılarda bulunuyor. Pandemiye rağmen önemli bir katılımla gerçekleşen fuarımızdan firmalarımızın memnun ayrıldıklarını gördük ve bu bizi çok sevindirdi. Önümüzdeki süreçte de salgına karşı aşı uygulamalarının sonuç vermesini ümit ediyor ve tüm tedbirlerimizi alarak fuarlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Pandemi dolayısıyla zorlukların yaşandığı bir dönemde düzenlenen fuarın sektöre hareketlilik kattığını ve yurtiçi ve yurtdışından 250 firmanın, 750 marka ile katılım sağladığını aktaran Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da yaptığı değerlendirmede, “Fuarımıza ülkemizin her bölgesinden ve başta Ortadoğu ülkeleri ve Türki Cumhuriyetleri olmak üzere Irak, Azerbaycan, Cezayir, Sudan, Mısır, Rusya, Lübnan, Ukrayna, Romanya, Fas, Nijerya ve Suudi Arabistan’dan gibi ülkelerden firmalar katıldı.  Dört gün boyunca üretici firmalar, 2021 yaz modası ürünlerini tanıttılar. Fuarımıza katılan herkese ve destek veren kurumlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAPSHOES Moral Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin