Gastronomiye OBA desteği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

oba-makarnaDünya markası Oba makarna sektörel liderliğini sürdürmenin yanı sıra sosyal kültürel, sanatsal ve sportif alanlardaki sosyal sorumluluk projelerine desteğiyle de adını sık sık duyurmaya devam ederken son olarak Gaziantep Üniversitesi tarafından organize edilen ve Gaziantep gastronomi turizminin geliştirilmesini hedefleyen 2. Geleneksel Beynelmilel Gaziantep Yemekleri Yarışmasına desteğiyle de dikkat çekti.

Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Beynelmilel Gaziantep Yemekleri Yarışmasına katkılarından dolayı GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından Oba Makarna Kurumsal İletişim Direktörü İpek Cıncıkcı’ya günün anısına bir teşekkür plaketi verildi. Yarışmada jüri üyesi olarak görev yapan Cıncıkcı kurum olarak gastronomi turizminin gelişmesi için her platformda gerekli destekleri verdiklerini ve önümüzdeki süreçlerde de destek vermeye devam edeceklerini belirterek “Gaziantep Üniversitesi kentimizin en önemli vizyonlarından birisidir. UNESCO tarafından kentimizin gastronomi kenti ilan edilmesinden çok önce bünyesinde bir gastronomi bölümü kurmuştur. Düzenlenen yarışma farklı ülkelerde eğitim için Gaziantep’e gelen yabancı öğrencilerin Gaziantep mutfak kültürünü tanıması ve gelecekte kentimiz için birer kültür elçisi olabilmeleri için büyük önem taşımaktadır. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yavuz Coşkun’un şansında emeği geçenleri yürekten kutluyorum” dedi.

 

 

Gastronomiye OBA desteği

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gastronomiye OBA desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin