GAÜN ile Portekiz arasında eğitim işbirliği görüşmesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN ile Portekiz arasında eğitim işbirliği görüşmesiUluslararası Üniversite konusundaki çalışmalarına yenilerini ekleyen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Portekiz ile de eğitim-öğrenim için işbirliği yapacak.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’u makamında ziyaret eden Portekiz’in Ankara Büyükelçi Yardımcısı Ana Lisa Riquito, ülkesindeki üniversiteler ile GAÜN arasında karşılıklı eğitim işbirliği, kültür ve bilgi alışverişi için işbirliğinde bulunmak istediklerini söyledi.  Riquito’ya Gaziantep Üniversitesi konusunda bilgilendiren Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ise, GAÜN’ün dünyanın 80 ülkesinden bin 600’e yakın yabancı öğrenciye ev sahipliği yapan uluslararası bir üniversite olduğunu mühendislik ve tıp eğitimi başta olmak üzere birçok eğitim dalında önemli başarılara imza attığını, Türkiye’deki birçok üniversitenin Gaziantep Üniversitesi’nin projelerini örnek alıp, uygulamaya başladığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Coşkun, Portekiz’deki üniversiteler ile işbirliği için girişimlere başlanabileceğini de ifade etti.

Arsan Seyahat Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşenur Arun’un da katıldığı ziyaretin son bölümünde bulunan GAÜN Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Levent Elbeyli de, Portekiz Büyükelçi Yardımcısı’na fakültesiyle ilgili kısa bir bilgi sundu. Ziyarette Büyükelçi Ana Lisa Riquito, rektör Prof. Dr. Coşkun’a ülkesini tanıtan broşür, Coşkun da Büyükelçi’ye GAÜN’ün işlendiği sedef bir sandık ve tanıtım broşürü hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN ile Portekiz arasında eğitim işbirliği görüşmesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin