GAÜN İŞ DÜNYASININ KALBİNE GİRİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN İŞ DÜNYASININ KALBİNE GİRİYORGaziantep Üniversitesi TARGET Teknoloji Transfer Ofisi ve TEKNOPARK,Naci Topçuoğlu MeslekYüksekokulu’nda irtibat bürosu açıyor.

Girişimcilerin yeni buluşları ve bu buluşların ticarileştirilmesine yönelik desteklerini aralıksızolarak sürdüren Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) TARGET Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile; bilgiye ve teknolojiye dayalı projeleri olan firmaları destekleyen ve teşvik eden Gaziantep Teknopark, iş dünyasıyla ilişkilerini sıklaştırmak için Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’na (NTMYO) irtibat bürosu açtı.

31 Mart Salı günü resmi açılışı yapılacak olan TARGET Teknoloji Transfer Ofisi – Gaziantep Teknopark Organize Sanayi Bölgesiİrtibat Ofisi’nin, GAÜN’ün Türk ve yabancı uzmanlarıyla, iş fikirlerinin işadamlarıyla daha kolay buluşmasını sağlayacağını belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, “Biz her zaman iş dünyasıyla kolkola olduğumuzu ifade ettik. Zaten uzmanlarımız sürekli Organize Sanayi Bölgesi’nde, girişimcilerle irtibat halindeydi. Ama artık irtibat büromuzda, onlara daha da yakın olacaklar” dedi. İrtibat Ofisi’nin açılış günü, 9 Ocak 2015’te gerçekleştirilen ARGETİ/15 Proje Pazarı’na katılıp, projeleri sergilenmeye değer bulunan eserlerin yanı sıra, yeni başvurulardan oluşan 50’ye yakın projenin ‘ARGETİ/15 Uluslararası Yatırım Fikirleri Proje Pazarı’nda iş dünyasıyla buluşturulacağını kaydeden Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, “TARGET TTO ve Teknopark uzmanlarımız öncelikle bu projelerin ticarileşmesi için de destek verecek. Hazırlanan bu özel platformla, iş fikirleri iş adamları ile buluşturularak, başarılı projelerin tanıtılması, sergilenmesi ve hayata geçirilmesi sağlanacak” dedi.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, önceki ARGETİ Proje Pazarlarında yaptığı, “Fikri olan beri gelsin” çağrısını tekrarlayarak, “TARGET TTO ve Teknopark uzmanlarımız, girişimcilerimizin bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da daha yakınında olmaya devam edecektir” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN İŞ DÜNYASININ KALBİNE GİRİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin