GAÜN Standı İstanbul’da Büyük İlgi Gördü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN Standı İstanbul’da Büyük İlgi GördüGaziantep Üniversitesi (GAÜN) İstanbul Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda stant kurdu.

Tercih Fuarında; Tanıtım Sorumlusu Selami Aklan, Çevirmen Osman Aydın, Serdar Aydemir ve Mustafa Satıl’dan oluşan ekip Gaziantep Üniversitesini tanıttı.

Tercih Fuarına yaklaşık 30 bin ziyaretçi geldiğini belirten Aklan, gelen aday, öğrenci ve velilerin fuara gelmeden önce üniversiteler hakkında ön araştırma yaptıklarını ve daha kapsamlı soru sorduklarını ifade etti.

Üç gün süren fuar boyunca ziyaretçilerin ilgisinin yoğun olduğunu belirten Aklan, fuarda standı ziyaret eden öğrenci ve velilere Gaziantep Üniversitesinde ilgi duydukları bölümler ve Gaziantep hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladıklarını, standı ziyaret edenlere GAÜN’e ait tanıtım materyalleri hediye edildiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN Standı İstanbul’da Büyük İlgi Gördü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin