GAÜN’de 65 Diş Hekimi mezuniyet coşkusu yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet Törenin açılış konuşmasını yapan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Avni Gökalp, genç diş hekimlerimizin artık kendi kanatlarıyla uçmaya başlayacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Gökalp mezun öğrencilere seslenerek şunları söyledi: “Hatalarıyla ve sevaplarıyla hastalarla yüz yüze gelecekler. Ben şuna inanıyorum, değerli öğretim üyesi arkadaşlarımız sizleri en güzel şekilde bilgi, beceri ve tecrübe ile donattılar. Meslek yaşamınızda çok başarılı olacağınızdan eminim. diyerek, genç diş hekimlerimizden, doğruluktan ayrılmamalarını, hastalarınıza karşı şefkat ile yaklaşmalarını ve vatanınıza bağlı olmalarını söyledi.

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamile Erciyas, “Bugün görevimizi yerine getirmenin gururunu ve sağlık ordusuna 65 genç, fikri hür, İrfanı hür, vicdanı hür, pırıl pırıl insanlar katmanın heyecanını yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Unutmayın ki dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir ve ancak şahsiyetinizle bir değer oluşturduğunuzda başarı sizi takip eder” diye konuştu.

GAÜN’de 65 Diş Hekimi mezuniyet coşkusu yaşadı

Mezun öğrencilerin çok zorlu bir yolu başarılı bir şekilde yürüttüğünü söyleyen Gaziantep Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Karabey, “Başlarken bitmez dediğiniz gün bugün noktalanıyor. Çiçeği burnunda hekim kardeşlerim, bir hedefiniz olmalı hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyin” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan açılış konuşmaları sonrasında, mezun olan hekimler diplomalarını alıp keplerini havaya atarak mezun olmanın sevinç ve coşkusunu yaşadılar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN’de 65 Diş Hekimi mezuniyet coşkusu yaşadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin