GAZİANTEP’TE BOMBALI SALDIRI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’TE BOMBALI SALDIRIGaziantep Karşıyaka Karakoluna PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda çok sayıda vatandaş yaralanırken 8 kişi öldü.

Gaziantep Karşıyaka Karakolu önünde 34 plakalı bir kamyonete yüklenen patlayıcıların patlatılması sonucu iki belediye otobüsü ve 7 araç yanarken çok sayıda vatandaş yaralandı. 8 kişinin öldüğü bombalı saldırıda ortalık savaş alanına dönerken Gaziantepli vatandaşlar sokağa döküldü. İlk belirlemelere göre yaklaşık 68 yaralının olduğu olayda ölü sayısının artmasından korkuluyor. Gaziantep’te olayın duyulması ile vatandaşlar sokağa döküldü. Öfkeli bir grup kalabalık BDP Binasını ateşe verdi.

19.45 sıralarında gerçekleşen patlamanın ardından Yukarıbayır’da ikinci bir patlamanın olduğuna dair haberleri valilik yalanladı.

Patlamada yaralanan vatandaşlar Gaziantep’te çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken vatandaşlar yaralılara kan vermek için hastanelere akın etti.

GAZİANTEP’TE BOMBALI SALDIRI

Patlamanın ardından BDP Şehitkâmil İlçe binasını ateşe veren öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Gaziantep Kızılay kan merkezine yaralılar için kan vermeye giden vatandaşlar trafiği kapattı. Terörü kınayan vatandaşlar sağduyulu olmaya gayret gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’TE BOMBALI SALDIRI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin