GAZİANTEP’TE MEYDANA GELEN SELDE BEŞ KİŞİ KAYIP

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’TE MEYDANA GELEN SELDE BEŞ KİŞİ KAYIPGaziantep’te dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağmur hayatı felç etti.

Şiddetli yağış sebebi ile oluşan sel sularında mahsur kalan yolcular uzun süre kurtarılmayı bekledi.

1 otobüs, 1 kamyon ve 1 otomobilin yoldan çıktığı olayda beş kişinin kayıp olduğu hala kendilerinden bir haber alınamadığı belirtildi.
Gaziantep’te akşam saatlerinde başlayan ve gece geç saatlerde şiddetini artıran yağış sebebiyle oluşan sel suları 1 otobüs, 1 kamyon ve 1 otomobili yoldan çıkardı. Selde mahsur kalan yolcular için çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.
Olay yerinde çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yolcuları kurtarmak için seferber oldu. Çeşitli yerlerinden yaralanan yolcular yanındaki arkadaşlarının kaybolduğunu söyleyerek onlar için endişelendiklerini ifade etti.İlk müdahalenin ardından Hastaneye kaldırılan şahıslar arasındaki 10 kişinin yaralı olduğu öğrenildi.
Öte yandan sel suları sebebiyle Gaziantep-Şanlıurfa karayolu trafiğe kapatıldı. Gece boyunca devam eden şiddetli yağışın çoğu bölgede etkili olduğu bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’TE MEYDANA GELEN SELDE BEŞ KİŞİ KAYIP

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin