GAZİANTEP’TEN BİR STAR DAHA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’TEN BİR STAR DAHAO Ses Türkiye’nin yıldızı Ahmet Kaya şarkılarını seslendiren Gaziantepli Mustafa Bozkurt oldu.

Mustafa Türkiye’nin takımında yarışan Mustafa Bozkurt, Ahmet Kaya’nın ‘Kafama Sıkar Giderim’, Mehmet Erdem’in “Hakim Bey” parçalarını seslendirerek tüm Türkiye’nin yıldızı oldu.

Haftalardır kıyasıya mücadele eden yarışmacılar bugün son şarkılarını seslendirdi. Büyük finalde yarışan Ayda Mosharraf, Mustafa Bozkurt, Berkan Taşkın ve Onur Uğuş Türkiye’nin en iyi sesi olmak için tüm performanslarını ortaya koyarak mücadele etti. Yarışmanın sonunda Türkye Mustafa Bozkurt dedi.

Ayda Mosharraf seslendirdiği “İsyan” şarkısı ile izleyicileri büyüledi ve finalde “I Will Always Love You” şarkısını seslendirdi. Tüm dünyadan oy aldığını söyleyen Mustafa Bozkurt “kazanan Ahmet Kaya oldu. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda da Popstar Alaturka’nın starı İhsan Güvenç’in ardından O Ses Türkiye’nin yıldızının da Gaziantep’ten çıkması Gazianteplileri bir hayli sevindirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’TEN BİR STAR DAHA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin