GAZİANTEP’İN KURTULUŞ RESİMLERİ DUYGULANDIRDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’İN KURTULUŞ RESİMLERİ DUYGULANDIRDIWİNMAR Hipermarketler zincirinin  “Gaziantep’in Kurtuluşu” konulu resim yarışması sonuçlandı. Resim yarışmasında dereceye giren Gap Görme Engelliler Okulu öğrencileri, göremedikleri bir destanı,  kalplerindeki duygu ve sevgi ile resimleyerek salondaki katılımcıları duygulandırdı.

Özel Erdem Koleji toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, TDP Şube Müdürü Murat Lale, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Kartal, İl Kültürve Turizm müdürü yardımcısı Mehmet Aykanat, Özel Erdem Fen Lisesi Müdürü Nuri Albayrak, Muharip Gaziler Derneği başkanı Cuma Erdem, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, Faydalı İnsan Federasyon Başkanı Mehmet Akman, Emekli Kaymakam Mesut Üzümcü, Winmar Hipermarketler Genel Müdürü Atilla Çoban katıldı.

Ruslara karşı 18 ay Afşin çayı kan gölüne döndüğü halde geçilmez diyen Topal Osman’ın evladıyım diyen Uğur Turan, “Kin nefret niye? Düşmanlık niye? Bir davamız yok mu bizim? Bizim davamız bayrağı yüceltme davası değil mi?” dedi.

Turan, “Bu bayrak yücelsin diye doğmadık mı biz analardan. Bizlere vatan için, bayrak için, din, namus, şeref için bir kez daha ölmek varsa vallahide ölürüz ne Fransız girebilir ne İngiliz girebilir. Çünkü bizim kocaman yüreklerimiz var, servetini maneviyattan alan yüreklerimiz var, bu ülke için ölen evlatlarımız var. Afşin çayı geçilmez, Çanakkale geçilmez diyen kahramanları unutmadım ben, ben Şehitkamil’in evladıyım, Şahinbey’in evladıyım, Ben sizin evladınızım. Kim bu ülke için hizmet ediyorsa, ağlıyorsa, çalışıyorsa ben onlara kurban olurum. Bu vatanın bir karış toprağını kimseye vermeyelim ama bunun yolu birlik ve beraberlikten geçer, bunun yolu yavrularına kıymet vermekten geçer, sen geçmişi unutursan, ahireti unutursan, çıplak geldin çıplak gideceğini bilmezsen şaşırırsın. Allah şaşıranlardan eylemesin. Körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbeti değil bizim muhabbetimiz Türkiye Cumhuriyetini seviyoruz. Siz mutlu değilseniz ben nasıl mutlu olayım, hala evinde aç insanlar varsa ben kaymakam olarak nasıl mutlu olabilirim. Winmar’ın düzenlemiş olduğu yarışmaya katılan katılmayan yavrularımı öpüyorum, değerli öğretmenlerimi tebrik ediyorum, velilerimi tebrik ediyorum. Sizleri seviyorum beni sevmeyeni tepeme çıkanı, dedikodu mu yapanı, bana zulüm edeni de vallahi seviyorum ama bir kişiyi sevmiyorum. Bayrağa kastedeni, minare me kastedeni, vatanıma kastedeni sevmiyorum da sevemem de canımı veririm ama sizin onurunuzdan ve şerefinizden ölünceye kadar ödün vermeyecek canlardan eylesin diyorum hepinize teşekkür ediyorum.”

GAZİANTEP’İN KURTULUŞ RESİMLERİ DUYGULANDIRDI

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ın yaptı duygu dolu konuşmayı dinleyen bazı veliler gözyaşlarına hakim olamadı.

Winmar Hipermarketler Satış Pazarlama Müdürü Servet Değnekli’nin koordinasyonunda düzenlenen resim yarışmasına Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TDP Şube Müdürlüğü, Muharip Gaziler Gaziantep Şubesi, Şehit Aileleri Derneği,  Özel Erdem KOLEJİ, Narkoz Gazetesi, GIPTA, UMIX destek verdi. Resim yarışmasına katılan yaklaşık bin resim,  değerlendirme kurulu tarafından incelenerek dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Ödül alan öğrenciler

1.-2. sınıflar kategorisinde

1.GÜLCE ŞAHİN 100. Yıl İlkokulu

2.E.AYBERK YELTEKİN Dayı Ahmet Ağa İlkokulu

3.İREM POLAT Asiye Ziylan İlkokulu

3.-4. sınıflar kategorisinde

1.ADAR YIĞRAP Bülbülzade Abdullah Edip İlkokulu

2.ECEM DEMİR Özel Özaslan Okulları

3.FEYZA GÜNAY Erdem Koleji

5.-6. sınıflar kategorisinde

1.ZEYNEP KORKMAZ Mustafa Erman Ortaokulu

2.BEYZA ORHAN Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu

3.RÜMEYSA DAPGIN Mahmut Fehime Ersoy Ortaokulu

7.-8. sınıflar kategorisinde

1. HÜSEYİN CAN AYKANAT Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu

2.ELİF AKMAN Turgut Özal Ortaokulu

3. HAKAN AĞCABAY Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu.

Görme engelliler kategorisinde

1. KENAN KORKMAZGİL Gap Görme Engelliler Okulu

2. MEHMET TURGUT Gap Görme Engelliler Okulu

3. AHMET ASLAN Gap Görme Engelliler Okulu…

Ayrıca 50 öğrenciye katılımlarından dolayı özel ödül verildi….

GAZİANTEP’İN KURTULUŞ RESİMLERİ DUYGULANDIRDI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’İN KURTULUŞ RESİMLERİ DUYGULANDIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin