GAZİANTEP’İN YILDIZI NAKSAN HOLDİNG

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP'İN YILDIZI NAKSAN HOLDİNG Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları 2014 Ödül töreninin yıldızıNaksan Holding oldu.

Törende ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ ödülünü alan Naksan Plastik ve Royal Halı geceye damgasını vururken ‘Ar-Ge’ ve ‘TÜBİTAK’ ‘Kategorilerinde de Naksan Plastik A.Ş.ödüle layık görüldü.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen ‘Gaziantep’in Yıldızları 2014 Ödülleri’ Gaziantep Şehitkâmil Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Naksan Holding’in 3 ödül birden alarak yıldızlaştığı geceye, Başbakan Ahmet Davutuğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Gaziantep Valisi Edal Ata, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu,Gaziantep Milletvekillerive sanayiciler katıldı.

Törende, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan “2013 Yılı Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Sıralamasında İlk 500’e Giren Firmalar” arasında bulunan, Naksan Plastik ve Enerji San. Tic. A.Ş ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. Tic. A.Ş.ödül aldı. AyrıcaGSO’nun“Ar-Ge’de Gaziantep Atılımı Projesine”, TÜBİTAK İle yaptıkları müşterek çalışmalarla katılarak Gaziantep sanayisine önemli katkıda bulunan firmalar” kategorisinde Naksan Plastik ve Enerji San. Tic. A.Ş’yeödül verildi.

GAZİANTEP'İN YILDIZI NAKSAN HOLDİNGİso 500’e giren Naksan Plastik Enerji San.ve Tic.A.Ş’nin ödülünü Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın elinden alırken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’da,Royal Halı’nın ödülünü Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu’na sundu.

Naksan Plastik A.Ş.’nin TÜBİTAK Kategorisi ARGE ödülünü ise Naksan Plastik Fabrikalar Direktörü Ahmet Naci Fıstık Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’dan aldı.

Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nin yıldızları arasında en çok ödül alan kurumlardan biri ünvanını da kazanan Naksan Holding’in ülke ekonomisine katkılarının süreceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’İN YILDIZI NAKSAN HOLDİNG

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin