GAZİANTEP’TE KARADENİZ RÜZGARI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP’TE KARADENİZ RÜZGARI Gaziantep’te Gençlik Bilgi Merkezi’nin (YINFO) evsahipliğinde Rize Folklor Eğitim Merkezi Derneği (RIFEM) kemençe ve horon gösterisiyle Karadeniz rüzgarı estirdi.

Gaziantep’te gençlere çeşitli eğitim ve Avrupa fırsatları sunan Gençlik Bilgi Merkezi, çeşitli kültürel aktivitelerle de kentin sosyal hayatına katkı sağlıyor. Bu kapsamda Gençlik Bilgi Merkezi’nin evsahipliğinde tarihi Millet Hanı’nda Rize’den gelen Rize Folklor Eğitim Merkezi Derneği (RIFEM) ekibi kemençe ve horon gösterisi sundu. Karadeniz yöresinin vazgeçilmez enstrümanı kemençe eşliğinde yapılan gösteri Gaziantepliler tarafından büyük alkış aldı.

Gençlik Bilgi Merkezi (YINFO) Yöneticisi Mehmet Çetinkaya, “Derneğimiz kültürel ve sanatsal faaliyetler aracılığı ile gençlik bilgilendirmesinin ve gençlik çalışmalarının etkinleştirilmesi, geliştirilmesi ve bu konuda çalışma yapan kişi ve kuruluşlarla ortaklık kurup; uygulanacak olan faaliyetlerde yürütücü görevi üstlenmek ve geliştirmek amacı ile kuruldu” dedi.

GAZİANTEP’TE KARADENİZ RÜZGARI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP’TE KARADENİZ RÜZGARI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin