Gaziantep’ten sadece 3 marka seçilecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’ten sadece 3 marka seçilecek!İPZ Anadolu, 30 Ocak 2014 tarihinde Gaziantep Novotel’de düzenlenecek ilk etkinlikle start alıyor. Türk Telekom’un Ana Sponsorluğunda, “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” yaratma hedefiyle yola çıkan etkinlikte seçilecek üç Gaziantep markası için başvurular İPZ Anadolu etkinliğinde yapılacak.

Türkiye’nin en uzun soluklu ve en kapsamlı dijital pazarlama etkinliği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), 2014’ten itibaren Anadolu’daki markalarla buluşmaya başlıyor.

İlk kez 2006 yılında düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi, aradan geçen zaman içinde özellikle reklamveren nezdinde dijital pazarlama ve teknolojik trendler konusunda bir farkındalık yaratmayı amaçlayan, pazarlama sektörünün tüm bileşenleri için önemli bir bilgi paylaşım platformu haline geldi. Türk Telekom Ana Sponsorluğunda düzenlenen İPZ Anadolu’da ise yine aynı vizyon doğrultusunda, Anadolu markalarını dijital pazarlamadaki son yenilikler hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan etkinlik, bu vizyonunu “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” programı ile perçinliyor.

Gaziantep’ten sadece 3 marka seçilecek!“5 İlden 15 Başarı Hikayesi” nedir?

Marketing Management Institute (MMI) Türkiye olarak İPZ’yi düzenlemekteki temel hedeflerinin İPZ Anadolu’da da devam ettiğini söyleyen MMI Türkiye Başkanı ve Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” projesinin amacını şöyle açıklıyor: “İnteraktif Pazarlama Zirvesi, 2006 yılından bu yana, her ölçekte markanın dijital pazarlamaya yaptığı yatırımın artmasını, dijital pazarlamaya ayrılan bütçelerin diğer pazarlama kanalları arasında hak ettiği yere gelmesini, markalar ve ajanslar arasında sağlıklı bir diyalog oluşmasını ve en güncel trendler hakkında sektörü bilgilendirmeyi amaçladı.

Anadolu yolculuğunda ise İPZ, bu vizyonunu bir adım öteye taşıyor. Bugüne kadar Anadolu’ya gidenler hep bir şeyler ‘almaya’ gitti. Biz İPZ Anadolu ile bu geleneği tersine çevirmek istiyoruz. Tıpkı geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri’nde olduğu gibi bu yıl da ‘Anadolu’ya nasıl katma değer sağlayabiliriz?’ diye düşündük. Sektörün alanında tanınmış profesyonellerinden oluşan think tank’imizle bir araya geldik ve sonunda ortaya ‘5 İlden 15 Başarı Hikayesi’ çıktı.”

Gaziantep’ten sadece 3 marka seçilecek!Süreç nasıl işleyecek?

“5 İlden 15 Başarı Hikayesi”, adından da anlaşılacağı üzere, İPZ Anadolu etkinliği kapsamında ziyaret edilecek 5 ilden toplam 15 dijital başarı hikayesi yaratmayı amaçlıyor. MMI Türkiye tarafından koordine edilecek projede seçilecek 15 markanın mentörlüğünü ise Türkiye’nin en köklü dijital ajanslarından biri olan Project House ve Havas Design+ üstlenecek.

Kimler katılabilir?

5 ilden 15 Başarı Hikayesi projesi için seçilen markalardan biri olmak için bir takım koşulların yerine getirilmiş olması gerekiyor. Bunlardan ilki elbette, dijital mecrada varlık sergileme konusunda istek… Dijital pazarlamaya bir bütçe ayırmak isteyen ancak bu bütçeyi en etkin şekilde nasıl kullanacağını bilmeyen markalar için önemli bir fırsat olacak programa başvurular, ilgili ildeki etkinlik gününde yapılacak. Başvuru formunu eksiksiz bir şekilde dolduran markalarla yapılacak ikinci görüşmelerden sonra çalışmalar başlayacak.

Başarı hikayeleri İstanbul’daki İPZ’14’te anlatılacak

“5 İlden 15 Başarı Hikayesi” kapsamında seçilen markalarla Şubat ayında başlayacak ve Eylül’e kadar devam edecek çalışmalar neticesinde elde edilen çıktılar, Eylül ayında İstanbul’da düzenlenecek olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2014’te düzenlenecek bir oturumda İstanbullu pazarlama profesyonelleriyle paylaşılacak.

Sırada İzmir, Kayseri, Denizli ve Konya var

İPZ Anadolu Gaziantep’ten sonra yoluna İzmir, Kayseri, Denizli ve Konya’da düzenlenen etkinliklerle devam edecek. Etkinlik programı, konuşmacılar ve her türlü detay ile ilgili www.ipzanadolu.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’ten sadece 3 marka seçilecek!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin