GAZİANTEP 2013’DE DAHA ÇOK, DAHA EKONOMİK UÇACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP 2013’DE DAHA ÇOK, DAHA EKONOMİK UÇACAK

2013 yılında 5. Yaşını kutlayacak olan, Türkiye’nin iç hatlarda en fazla noktasına uçuş düzenleyen havayolu markası Anadolujet’le; Anadolu halkı yaz tarifesinin başladığı Nisan ayından itibaren daha fazla noktaya daha fazla uçuşla seyahat etmek imkânı bulacak.

Geçtiğimiz yıl 5,5 milyona yakın yolcuyu sevdikleriyle gökyüzünden kavuşturan Anadolujet, yeni yılla beraber iç hatlardaki büyümesine yön verecek sefer artışlarıyla yolcularına alternatif uçuş imkânları sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

Uygun fiyatlarla 2013’ün ilk günlerinde satışa açılan seferlerle doğudan batıya pek çok şehirde günlük sefer sayıları arttırılmış olacak.Yeni yılın ilk günlerinde “Erken Alan Yol Alır” sloganı ile erken rezervasyonla alınan biletlerle 15 Şubat – 15 Nisan 2013 tarihleri arasında 39 TL’den başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunan ve büyük talep gören Anadolujet kampanyaları da yıl boyu sürecek.

Nisan 2013 Anadolujet yaz tarifesi itibariyle Ankara – Gaziantep uçuşları karşılıklı günde 3 sefere çıkarılarak hem Gazianteplilerin Ankara’ya ulaşımları ve Ankara üzerinden kısa bekleme süreleri ile başta Antalya, Erzurum, İzmir, Kıbrıs, Trabzon ve Van  olmak üzere Anadolu’nun dört bir yanına seyahat etmeleri için önlerinde daha fazla seçenek olmuş olacak. Arttırılan seferlerle ilgili tarife bilgisine www.anadolujet.com web sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilecek.

Anadolujet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan devam eden uçuşlarının sefer sayılarının arttırılması ve yeni hatların eklenmesi çalışmaları da devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP 2013’DE DAHA ÇOK, DAHA EKONOMİK UÇACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin