Gaziantep Borsası Öğrencileri Sevindirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Borsası Öğrencileri SevindirdiGaziantep Ticaret Borsası her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim – öğretim sezonu başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğince Ticaret Borsası İlköğretim Okulu’nun ihtiyaç sahibi öğrencileri için hazırlanan yardım poşetleri Yönetim Kurulu Üyemiz Enver KOÇAK, Meclis Üyemiz Kasım HOROZ ve Genel Sekreterimiz Medine ERCEYLAN tarafından dağıtıldı.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Enver KOÇAK yardımların dağıtımı esnasında yaptığı değerlendirmede sınıfların kalabalık olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Enver KOÇAK değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “Gaziantep Güneydoğu’nun incisi büyük bir şehirdir. Sanayileşmedeki başarısı ve yüksek istihdam oranları nedeniyle yoğun göç almaktadır. Bunun doğal sonucudur ki şehrimiz okulları yapılan bütün yatırımlara rağmen yetersiz kalmaktadır. Bu sorunların en kısa sürede aşılacağını umuyorum. Eğitimin her zaman destekçisi olan Borsamız her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmuştur. Bugün kırtasiye, giyim vb. yardım malzemelerinin bulunduğu torbaları öğrencilerimize teslim ettik. İmkânımız elverdiği sürece eğitimin daima yanında olacağız.” dedi.

Kırtasiye yardımı alan öğrenciler GTB heyetine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Gaziantep Borsası Öğrencileri Sevindirdi
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Borsası Öğrencileri Sevindirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin