GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR “SAĞLAM” ELLERDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR "SAĞLAM” ELLERDEPTT 1. Lig’de mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 2014-2015 sezonunda Nurullah Sağlam’a emanet edildi. 3 yıllık anlaşma imzalanan tecrübeli hoca için Divan Otel’de bir imza töreni düzenlendi.

Divan otelde düzenlenen imza törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gözegir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Çetin Katırcıoğlugil, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hukuk İşleri Sorumlusu Murat Güneri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeni sezonda takımın başında yer alacak olan Sağlam, daha önce Gaziantepspor, Konyaspor, Denizlispor ve Mersin İdmanyurdu takımlarını da çalıştırdı.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR "SAĞLAM” ELLERDE

ŞAHİN: PTT 1. LİG’DE ŞAMPİYON OLMAYA GELİYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep sevdası için bir arada olduklarını, sporun çocuklar ve gençler için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini söyledi. Şahin; ”Sporun önemini, sporun evrenselliğini, sporun çocuklarımız ve gençlerimiz için ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. Spor ve müzik gibi insanları birleştirici evrensel değerler üzerinde, insanları bir araya getirici değerler üzerinde bizim de yapacak çok işimiz var. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturduk. Alanında ihtisas sahibi, şehri seven, şehrin sporda da büyümesi ve yükselmesi için bir araya gelen ve herkesin temsil edildiği bir yönetim kurulu oluşturmaya çalıştık. Bütün yönetim kurulu üyelerimize, değerli başkanımıza, as başkanımıza teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz hafta toplandı ve kendi içlerinde de mekanizmayı oluşturdu. Bu yönetimden çok umutluyum, çok heyecanlıyım ve inşallah bugün son atacağımız imzayla da başarımızın, hedefimizin, idealimizin ne olduğunu göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

PTT 1.ligde hedefimiz şampiyon olmaktır. 2014-2015 sezonunun ilk imzasını atan kulüplerden bir tanesiyiz, çünkü niyetimiz ve hedefimiz belli. Biz sporda da bu şehrin hak ettiği yere gelmesini, başa gelmesini ve en iyi yere gelmesini istiyoruz. O yüzden de en iyi teknik direktörü atamamız gerekiyordu. Ben herkesin huzurunda kıymetli hocamıza da bugün bu anlaşmada bizimle bir arada olduğu için çok teşekkür ediyorum. Gücümüzü birleştireceğiz. Bu şehir çok büyük bir şehir. Bu şehir çok güçlü bir şehir. Bu şehir her konuda çok iddialı bir şehir. Biz PTT 1. Lig’de de birinci olmaya geliyoruz. Allah’ın izni ile çok kısa sürede bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR "SAĞLAM” ELLERDEGÖZEGİR: GAZİANTEPLİ HOCALAR İLK TERCİHİMİZ OLDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gözegir, “Biz göreve geldikten sonra özellikle bir söylev geliştirdik. Bizim ilk tercihimiz Gaziantepli bir hoca olacak dedik. Gaziantepli hocalar ile bir anlaşma sağlayamazsak diğer hocalarımızla görüşme sağlarız demiştik.  Çok şükür ki Nurullah hocamız ile ilk görüşmemiz son görüşme oldu. İnşallah atacağımız imza ile 2014-2015 sezonunda hocamızla başarılı bir sezon geçireceğiz. PTT 1.Ligde mücadele etmek için gerekli altyapıyı oluşturduk. Yeterli bütçemizde var ve ilerleyen günlerde bütçeyle ilgili ayrıca bir toplantı yapacağız” dedi.

SAĞLAM: BULUNDUĞUM YERİ BU KENTE BORÇLUYUM

Teknik direktör Nurullah Sağlam ise, yaklaşık 4 gün önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor onursal Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldiklerini ve başkanın başarı açlığı ve gözündeki ışığı gördükten sonra kendisinin de tamamen başarıya odaklandığını ve başarı haricinde hiçbir şey konuşmadıklarını söyledi. Sağlam; “yaklaşık 4 gün önce Sayın Onursal Başkanım ile bir araya geldik ve belirli konuları değerlendirdik. Özellikle başkanımızın gözündeki ışık, başarıya olan açlığı bu iş için bana cesaret verdi. Özellikle maddiyat anlamında sadece başarı için kıstasları konuştuk ve diğer konuları unuttuk bile. Uzun zamandır spor camiası içerisinde olan ve bu alanda kendini yetiştirmiş birisi olarak böyle bir hedefin içerisinde hoca olarak yer almaktan dolayı mutluluk ve onur duyuyorum. Megalomanlık olarak addetmezseniz bana göre Gaziantep’te spor tarihinin en kariyerli onursal başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışacağımı düşünüyorum. Bu kadar sıra dışı insanların bir araya gelip başarısız olacağına inanmıyorum. İnşallah bundan yaklaşık 11 ay sonra bu topluluk birbirine kenetlenerek çok daha büyük işlerin altına imza atmayı, çok daha büyük işleri kendine hedef edinmeyi ortaya atar ve bu davada yürür. Beni bu kent var etti. Bulunduğum yeri ve edindiğim her şeyi bu kente borçluyum. Yönetim kurulundaki abilerimizin bizde emeği çok faz. Onlarla aynı yönde ve aynı amaca doğru yürümekten onur ve gurur duyacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma namus ve şeref sözü veriyorum. Bana takımda ne kadar kalmak istersem kalabileceğim söylendi. Bizde inandırıcı olması için 3 yıl dedik. Ancak teknik adamlar başarılı olduğu sürece vardır ve dolayısıyla başarısız olursak başarılı arkadaşlarımıza yerimizi bırakırız” dedi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR "SAĞLAM” ELLERDE

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR “SAĞLAM” ELLERDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin