Gaziantep Dernekler Federasyonu GSO’yu ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Federasyon genel kurulunda yapılan seçimle başkanlığı devralan Necati Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleri kapsamında, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak başarılar dileyen Konukoğlu, Gaziantep Dernekleri Federasyonu’nun şehrin tanıtımına katkı sağlamak, kültürel değerlerine sahip çıkmak, ülke genelindeki hemşerilerin birlik beraberliğini güçlendirmek yönünde önemli faaliyetlerde bulunduğunu belirtti, bir ve beraber olmanın kurumları ve toplumları daha güçlü kılacağını söyledi.

Yeni dönem hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Necati Göksu da federasyonun çatısı altında 38 dernek bulunduğunu kaydederek, ‘’Gaziantepliyi her platformda temsil etmek ve hemşerilik ruhunu geliştirmek, memleketimize ve şehrimize faydalı olabilmek için elimizden geldiğince gayret göstereceğiz’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Dernekler Federasyonu GSO’yu ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin