Gaziantep FK’nın kampanyası başarılı şekilde devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Futbol Kulübü tarafından başlatılan “Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı Siyah’a Tam Destek” isimli kampanya toplumun tüm kesimlerinden büyük ilgi ve destek görüyor.

HEDEF 300 BİN FORMA SATIŞI

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz aylarda başlatılan kampanyanın başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Kampanya kapsamında 19 Aralık’ta düzenlenen gecede 240 bin formanın sözlü satışının yapıldığını hatırlatan Başkan Büyükekşi, hedeflerinin 300 bin forma satmak olduğunu ifade etti.

Gaziantep FK'nın kampanyası başarılı şekilde devam ediyor

Gaziantep FK'nın kampanyası başarılı şekilde devam ediyor

FORMALAR DAĞITILIYOR

Sporun barış ve kardeşlik olan ruhunu tüm topluma yaymak istediklerini vurgulayan Gaziantep FK Yönetim Kurulu Başkanı Büyükekşi, “Gaziantep Tek Yürek kampanyamızla, kulübe maddi desteğin yanında, bir taraftan sporu sevdirmeyi diğer taraftan da taraftar sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Özellikle öğrencileri ve gençleri stada çekmek için projeler uyguluyoruz. Kampanyamız çerçevesinde satılan formalar da Valiliğimizin koordinasyonunda okullarda öğrencilere dağıtılmaktadır. Sömestr tatilinin sona ermesi ile okullarımızda forma dağıtımı hız kazanacaktır” diye konuştu.

FORMALAR 19 TL+KDV’YE ALINDI

Büyükekşi, Kırmızı-Siyah renkli formaların alım süreci ile ilgili olarak da şu açıklamalarda bulundu:

“Forma alımı kulübümüzde oluşturulan bir komisyon tarafından gerçekleştirilmiştir. Gaziantep Futbol Kulübü AŞ olarak bir çok firma ile forma alımı hususunda görüşmeler yapılmış ve içinde Gaziantepli firmalarında olduğu çok sayıda firmadan yazılı teklifler alınmıştır. Alınan teklifler yönetim kurulu üyelerimiz tarafından değerlendirilerek en uygun teklifi veren İstanbul merkezli bir firma ile anlaşma sağlanmıştır. Söz konusu firma ile forma başına 19 TL + KDV olarak anlaşma yapılmıştır.”

Gaziantep FK'nın kampanyası başarılı şekilde devam ediyor

GAZİANTEP FK’DAN TEŞEKKÜR

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi, açıklamasının sonunda “Gaziantep Tek Yürek” kampanyasına destek verenlere teşekkür etti. Büyükekşi, şunları söyledi: “Kampanyamızın ilk gününden itibaren her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca, Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’e, milletvekillerimize, ilçe belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, iş dünyamıza, kampanyamızın kamuoyuna duyurulmasını sağlayan basınımıza ve tüm taraftarlarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep FK’nın kampanyası başarılı şekilde devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin