Gaziantep İŞKUR ekip ruhu başarıyı getirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sirac-ekin-iskurGaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2015 yılı performans değerlendirmesinde dokuz ayrı kriter ve sekiz ayrı grup içerisinde “En iyi performans ve hizmet ödülü” ne layık görüldü. Gaziantep İŞKUR İl Müdür Sıraç Ekin, ekip çalışması bize bu başarıyı getirdi dedi.

Konya, Mersin, Adana, Bursa, Kocaeli, Antalya ve Kayseri gibi ekonomisi güçlü, nüfusları kalabalık şehirleri geride bırakan Gaziantep İŞKUR başarılarına bir yenisini daha ekledi.

İstihdam ve eğitim dahil bir çok alanda Gaziantep’e önemli bir ivme kazandıran ve başarılı çalışmalarıyla sürekli olarak gündemde olan Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Siraç Ekin, başarının ekip ruhunun bir ürünü olduğunu belirterek 2016 yılında da Gaziantep İŞKUR olarak önemli başarılara imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

 EKONOMİSİ SAĞLAM, NÜFUSU YOĞUN DOKUZ İLİ GERİDE BIRAKTIK

Kurumumuz hizmetlerinin daha aktif ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak 2015 yılı faaliyetlerimize ilişkin genel bir değerlendirme yapmak amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da teşrif ettiği 2015 Yılı Değerlendirme Toplantısı 81 İl Müdürümüzün katılımlarıyla 15-17 Ocak 2016 tarihlerinde İŞKUR Genel Müdürlük Hizmet Binasında gerçekleştirilmiştir. ÇSGB Süleyman Soylu’ nun yanı sıra Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Müsteşar Ahmet Erdem ve Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder’inde de teşrif ettiği değerlendirme toplantısın da Gaziantep kendi grubu içerisinde 2015 yılı performans kriterleri en iyi il olarak belirlenmiş ve ödüle layık görülmüştür. Grubumuzda, Konya, Mersin, Adana, Bursa, Kocaeli, Antalya ve Kayseri gibi güçlü, ekonomisi sağlam ve nüfusları kalabalık iller olup, Gaziantep ilimizin bu iller arasında en iyi performans ve hizmet ödülünü almış olması, başta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olmak üzere diğer taraflarla birincilik ödülünü almış olmanın haklı gurunu yaşamaktadırlar.

iskur-gaziantep-odulEKİP RUHUYLA 2016 YILI ÇALIŞMALARINA BAŞLANMIŞTIR

Performans Değerlendirme Kriterleri 9 ayrı kriter ve 8 ayrı grup için yapılmış olup, 9 ayrı hedefin tamamından hedeflerin üzerine çıkarak başarı gösteren Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü hem hedef gerçekleşmelerindeki oransal sayılarda hem de tüm hedefler bazında ödüle layık görülerek Birincilik ödülünü almıştır. 2012 Yılında da aynı başarıyı elde eden İŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü, 2016 yılında performansa yönelik çalışmalarını ekip ruhuyla yapması ve Stratejik Eylem Planı doğrultusunda ciddi ve samimi çalışma yapılması yönünde çalışmalara başlamıştır.

BAŞARI EKİP RUHUNUN BİR SONUCUDUR

“En iyi performans ve hizmet ödülü” nü alan Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Siraç Ekin başarının tüm personele ait olduğunu, alınan ödülün ekip ruhunun bir yansıması olduğunu söyledi. Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeli başarıyla gelen ödülü pasta ve kurban keserek kutladı.

iskur-ödül

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep İŞKUR ekip ruhu başarıyı getirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin