GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDAN BÜYÜK BAŞARI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDAN BÜYÜK BAŞARI!2012 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler, yarım asırdır Türk milli eğitimine çok önemli katkılar sağlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının başarılarına çevrildi.

GKV Özel Fen Lisesi ve GKV Özel Anadolu Lisesi öğrencileri 2012 LYS’de de büyük başarılar kazandı. LYS sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk bin öğrenci arasına 24 ayrı derece ile 6 öğrencisini sokmayı başaran GKV Özel Liselerinin ilk iki bin içerisinde 12 öğrencisi ve 41 derecesi, ilk üç bin içerisinde 15 öğrencisi ve 55 derecesi, ilk beş bin içerisinde 21 öğrencisi ve 92 derecesi ve  ilk on bin içerisinde 32 öğrencisi ve 138 derecesi bulunuyor. Akademik başarılarıyla yerel ve ulusal arenada adından sıkça söz ettiren ve Gaziantep’in dünyaya açılan penceresi olarak kabul edilen GKV Özel Okulları, 2012 SBS sonrası LYS’ de de elde ettiği başarılarla Gaziantep eğitimine yaptığı başarılı katkılarını sürdürdü.

EĞİTİMİN NİTELİĞİ ÖNEMLİDİR

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç Dr. Atanur Vergili SBS’nin ardından LYS’de de elde edilen başarılara değinerek “Ülkemizin en geniş katılımlı sınavları olan 2012 SBS ve LYS’de GKV öğrencilerinin gösterdiği üstün başarıların sevincini ve gururunu paylaşıyoruz. Bir eğitim kurumunu değerlendirmenin en somut ölçütü ulusal eğitim sistemi içindeki yeri ve verdiği eğitimin niteliğidir. Okulların ulusal sınavlardaki sıralaması ülkemizde eğitimde başarıyı belirlemektedir. SBS ve YGS-LGS gibi ulusal sınavlarda öğrencilerimizin yıllardır kazandığı başarılar, bizleri en temel vizyonumuz olan ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve saygı duyulan lider bir eğitim kurumu olma hedefine emin adımlarla ilerletmektedir. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 50. kuruluş yılını kutlayacağımız 2013 yılına, yurt genelinde eğitim camiasının büyük takdirini kazanan sayısız başarılarla girmek bizleri daha da güçlendirmekte ve öğrencilerimizin dereceleri Gazi kentimizin gururu olarak istatistiklere geçmektedir. Eğitimde iddiamız çok büyük. GKV Özel Okulları olarak her yıl hedeflerimizi daha da ileriye götürüyor, örnek alınan lider bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Kısa vadeli, spekülasyona ve gösterişe yönelik içi boş eylemler yerine uzun dönemli ve kalıcı uygulamalara ağırlık veriyoruz. Bu girişimlerimizin başarılarımıza yansıyarak doğru yolda olduğumuzu göstermesi, bizi mutlu etmekte ve daha çok çalışmaya yöneltmektedir”dedi. GKV Özel Fen Lisesi ve Anadolu Lisesinden bu yıl mezun olan öğrencilerin büyük bölümünün Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşeceği beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDAN BÜYÜK BAŞARI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin