Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’e AK Parti’de yeni Görev

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'e AK Parti'de yeni GörevAK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Gaziantep AK Parti Milletvekili Ali Şahin Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay’ın yardımcılığını üstlenen Şahin kendi uzmanlık alanında bir göreve getirilmiş oldu.

Halen TBMM’de Türkiye-AB karma Parlamento Komisyonu Eş başkan Yardımcılığı, Dışişleri Komisyonu, Milli Savunma Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi ve Güney Doğu Avrupa İş Birliği Süreci Parlamenter Asamblesi Türk Grubu üyeliği görevlerini yürüten Ali Şahin, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı ile bir önemli görev daha üstlenmiş oldu.
Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’in görevlendirme yazısında şu ifadelere yer verildi;

“Parti tüzüğü ve programında yer alan ilkeler ışığında, Partinin yurt dışında temsilini sağlamak, dış politikayla ilgili konulardaki görüşlerin oluşmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak, diğer ülke siyasi partileri ile kurumsal ilişki kurmanın zeminini oluşturmak, yabancı ülke temsilcileriyle temasta bulunmak amacıyla partimiz Gaziantep Milletvekili Sn. Ali Şahin’in Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin uygun olacağı mütalaa olunmaktadır.”
Gaziantep Milletvekili Şahin kendi kurduğu ve kısa adı GASAM olan Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi başkanlığını görevini de yürütüyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’e AK Parti’de yeni Görev

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin