Gaziantep Mv. Akif Ekici_CHP 93 kuruluş yıldönümü mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 93. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir açıklama yapan CHP Gaziantep Milletvekili Akif EKİCİ, “Ulusal kurtuluş mücadelesinden doğan, Cumhuriyet’i kuran, Türkiye’yi çok partili hayata geçiren, sosyal demokrasiyi getiren parti olan Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü büyük bir onur ve gururla kutluyoruz” dedi.

14 yıllık iktidarın son derece yanlış, hukuksuz işbirlikleri ve tavizleri nedeniyle bugün içinde bulunduğumuz kaotik ortamdan ülkemizi kurtarabilecek tek partinin CHP olduğunun altını çizen EKİCİ sözlerine şöyle devam etti: “Son yıllarda ülkemizin içinde bulunduğu kaotik ortamın müsebbibi gizli kapaklı ve hukuksuz bir şekilde bir takım grup ve örgütlerle işbirliği yapan, devletin stratejik kurumlarını bu yapılandırmalara teslim eden iktidardır. Aynı iktidar bu hatasını Anayasa’yı çiğneyerek, Meclis’i pasivize ederek, özgürlükleri kısıtlayarak, temel hakları yok sayarak düzeltme gafleti içine girmiştir. Oysa tüm bu kaos ve karmaşadan kurtulabilmenin; refah, barış ve huzur ortamını yeniden tesis edebilmenin tek yolu özgürlükçü demokrasiyi hakim kılmaktır. Bunu yapabilecek yegane parti ise tarihinde pekçok devrim gerçekleştirmiş Cumhuriyet Halk Partisi’dir.”

93 yıldır tam demokrasi, adalet, özgürlük, hukukun üstünlüğü, ekonomik ve toplumsal eşitlik için inanç ve kararlılıkla sürdürdükleri mücadelelerine hiçbir zaman taviz vermeden devam edeceklerini vurgulayan Ekici: “93. kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle başta  Kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK ve yol arkadaşları olmak üzere, CHP’ye emek veren tüm Genel Başkanlarımıza, yönetici ve üyelerimize, oylarıyla Partimizi ayakta  tutan vatandaşlarımıza minnet ve  saygılarımı sunuyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Mv. Akif Ekici_CHP 93 kuruluş yıldönümü mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin