Gaziantep OSB’ye Güvenli Hizmet Belgesi    

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne, COVID-19 salgınına karşı aldığı etkin önlemlerden dolayı Türk Standartları Enstitüsü tarafından, “Güvenli Hizmet Belgesi” verildi. Gaziantep OSB, Türkiye’de “Güvenli Hizmet Belgesi”ni alan ilk organize sanayi bölgesi oldu.

OSB YÖNETİMİ TAM KADRO

COVID-19 salgını ile mücadelede aldığı başarılı ve etkili tedbirlerle dikkat çeken Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, TSE’nin hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını tam olarak yerine getirerek, “Güvenli Hizmet Belgesi”ni almaya hak kazandı. Güvenli Hizmet Belgesi, aynı zamanda OSB Mütevelli Heyet Başkanı olan Vali Davut Gül tarafından, törenle Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yöneticilerine takdim edildi. Törene OSB yöneticileri tam kadro halinde katıldı.

EN SAĞLIKLI ÜRETİM BÖLGESİ

Gaziantep OSB’ye Güvenli Hizmet Belgesi    

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantepli sanayicilerin COVID-19 salgını ile mücadelede örnek bir tutum sergilediğini belirterek, “Salgınla mücadelede sanayicilerimiz büyük bir özveri ve fedakarlık gösterdi. Toplum sağlığının korunması ve tedarik zincirinin kırılmadan üretimin devam etmesi için tüm tedbirleri tam olarak aldılar. Bu durumu sanayi tesislerimize yaptığımız ziyaretlerde de gördük. Bu ziyaretler sonrası Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin, Türkiye’nin en sağlıklı üretim bölgesi olduğunu söylemiştik. Güvenli Hizmet Belgesi ile bu durum tescillenmiş oldu. Emeği geçen OSB yöneticilerimize ve tüm sanayicilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

PANDEMİ İLE BAŞARILI MÜCADELE

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ise, Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk müdürlük olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Şimşek, “Sağlık çok önemli. Gerek çalışanlarımızın, gerekse de toplumun sağlığı birinci önceliğimizdir. Bu amaçla OSB Yönetimi olarak salgının ilk gününden itibaren etkin tedbirler alarak salgınla başarılı bir şekilde mücadele ettik. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak eğitim, bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu süreçte sanayicilerimiz de aldıkları tedbirler ve gösterdikleri performansla olağanüstü bir başarı elde ettiler. Hepsini kutluyorum. Pandemi ile mücadelede işletmelere örnek ve rehber olması adına belgelendirme çalışmalarına başladık ve kısa süre içerisinde çalışmalarımız onay aldı. Gaziantep olarak bu konuda ülkeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep OSB’ye Güvenli Hizmet Belgesi    

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin