Gaziantep şehidini son yolculuğuna dualarla uğurladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ibrahim-tıraş-vanVan Çaldıran- Ağrı Doğubayazıt karayolunda yakılan tırlara müdahale için giden zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Gaziantepli Şehit Astsubay İbrahim Tıraş Nurdağı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

5 silah arkadaşıyla şehit düşen 26 yaşındaki Jandarma Astsubay İbrahim Tıraş, memleketi Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde binlerce vatandaşın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Hurşit Cami’sinde düzenlenen cenaze törenine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AKP Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Abdülkadir Yüksel, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal ve Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende şehidin tabutuna sarılan hamile eşi İpek Tıraş’ın, “İbrahim beni bırakıp nereye gidiyorsun?” feryadı yürek dağladı. Gözyaşlarına boğulan Tıraş ailesini yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Şehidin annesi, babası ve eşi camideki tören sırasında terörü lanetleyerek “Elleriniz kırılsın. Yaktığınız ateşte sizde yanasınız” diyerek feryat etti.
Bu arada tören alanına gelen aralarında milletvekillerinin de olduğu grupu gören bazı şehit yakınları, “PKK’lı teröristlere siz yüz verdiniz, bu hale siz soktunuz” diyerek tepki gösterdi.

PKK terör örgütünü protesto eden şehit yakını daha sonra törene katılanlar tarafından uzaklaştırıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Astsubay İbrahim Tıraş, halkın omuzlarında tekbir ve sloganlar eşliğinde  Nurdağı Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedildi.

 

ipek-tras

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep şehidini son yolculuğuna dualarla uğurladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin