Gaziantep şehidini son yolculuğuna uğurladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-sehitŞırnak’ın İdil ilçesinde polis ekiplerine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen Özel Hareket Polis Memuru Ersin Yıldırım (23), memleketi Gaziantep’te dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin babası Cevat Yıldırım’ın, oğlunun cenaze namazında tabuta sarılarak,” Kalk yiğidim baban geldi” diyerek gözyaşı dökmesi törene katılan herkesi duygulandırdı.

Şırnak’ın İdil ilçesinde terör örgütünün yaptığı bombalı saldırıda 2 meslektaşı ile birlikte şehit düşen Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım’ın cenazesi, askeri uçakla memleketi Gaziantep’e getirildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle şehidin naşını taşıyan uçak geç kalkınca Gaziantep’teki cenaze töreni de gecikmeli olarak yapıldı.

Şehit polis memuru Ersin Yıldırım’ın Gaziantep Havalimanı’na getirilen Türk bayrağına sarılı tabutunu anne Sevim, baba Cevdet Yıldırım, Özal Harekat polisleri, çok sayıda akraba ve tanıdıkları karşıladı. Özel Harekat polisleri tarafından şehidin naaşı uçaktan indirilirken, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu gören anne Sevim ve baba Cevdet Yıldırım feryat ederek, sinir krizleri geçirdi.

Özel Hareket Polis Memuru Ersin Yıldırım için Yeşilkent Mezarlığı içerisinde bulunan Kaplan kardeşler Cami’de tören düzenlendi.

Cenazeye Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel, şehit yakınları, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polis, memleketi Gaziantep’te dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin babası Cevdet Yıldırım’ın, oğlunun tabutuna sarılarak, “Kalk yiğidim baban geldi” diyerek gözyaşı dökmesi törene katılan herkesi duygulandırdı. Şehit polis memuru Yıldırım’ın cenazesi, tekbirler ve ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları eşliğinde Yeşilkent Mezarlığı’ndaki şehitlikte defnedildi.

“ DOĞU GÖREVİM 3 AY SONRA BİTİYOR GELİNCE BENİ EVLENDİRİN”

5 Çocuklu Yıldırım ailesinin tek erkek çocuğu olan Şehit Polis memuru Ersin Yıldırım’ın babası ile yaptığı son telefon konuşmasında,” 3 ay sonra doğu görevim bitiyor. Gelince beni evlendirin” dediği öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep şehidini son yolculuğuna uğurladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin