Gaziantep şehidini son yolculuğuna uğurladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sehit-hasan-aslanŞırnak’ın Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Hasan Aslan’ın cenazesi, memleketi Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.
34 yaşında ki şehit Aslan’ın tabutuna sarılan yakınları göz yaşlarını tutamadı.
SİLVAN CENNETİMDİ ŞİMDİ CEHENNEM OLDU

Şehidin eşi Selvi Aslan, Aslan’ın yeşil renkli tişörtünü öpüp kokladı. Aslan’ın eşi Selvi Aslan, “Ben sensiz ne yapacağım. Sabah namazını kılmadan evinden çıkmazdın. Sen gelmezsen ben ne yapacağım, çocuklarım kime baba diyecek. Daha bu sabah evine gelirsin diye bekledim. Silvan sen bizim için cennettin ama dün cehennemi yaşattın bize ” diyerek gözyaşı döktü.
TOPRAĞIN BOL, MEKANIN CENNET OLSUN OĞLUM
Şehidin annesi Zeliha Aslan ise törenden sonra oğlunu tabutunu öperek son yolculuğuna uğurlarken,” Toprağın bol, mekanın cennet olsun oğlum” diyerek gözyaşı döktü.

hasan-aslan
TEK VATAN, TEK BAYRAK, TEK MİLLET OLSUN
Şehit Hasan Aslan’ın babası Mehmet Aslan, taziye dileklerini sunan Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Orgeneral Murat Soysal’a,” Bu terörün kökünü kazıyın. Tek bayrak, tek vatan, tek millet olsun. Hainler bu topraklarda yaşamasın” dedi.
Şehidin naaşı, daha sonra tekbirler ve terörü lanetleyen sloganlar eşliğinde Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’ne getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından yakınlarının, meslektaşlarının ve çok sayıda vatandaşın katıldığı şehit Aslan’ın naaşı Şehir Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verildi. Dualarla toprağa verilen şehidin yakınları bu acının tarifi yok diyerek terörü lanetledi.
Silopi’ye 3 yıl önce tayini çıkan Şehit Aslan’ın geçen yıl Haziran ayında şark görevini tamamlamasına rağmen, Kürtçe bildiği için halkla daha iyi iletişim kurabildiği, bu nedenle bir süre daha Silopi’de kalmayı tercih ettiği öğrenildi.
34 yaşındaki şehit Aslan Tarih bölümü mezunuydu. Hayali öğretmen olmaktı. KPSS’den yeterli puanı alamadığı için polisliği seçmişti.

hasan-aslan-gaziantep

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep şehidini son yolculuğuna uğurladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin